Aanbod

Vorige paginaPagina printen | Download de brochure

Cafetaria Eetplezier te Veldhoven


Object kenmerk

400

Object status

Onder voorbehoud verkocht

Provincie

Noord Brabant

Soort

Cafetaria

Locatie

Kapelstraat Zuid 39, 5503 CV Veldhoven

Ligging

gelegen op een zichtlocatie aan een doorgaande weg in de wijk Meerveldhoven te Veldhoven. De wijk Meerveldhoven telt circa 2.400 inwoners.

Omschrijving

ONDER VOORBEHOUD VERKOCHT ! Cafetaria Eetplezier is een van de betere cafetaria's van Veldhoven welke zich onder andere onderscheidt met haar eigen gemaakte verse frites en vers belegde broodjes. De zaak beschikt over een moderne en warme inrichting. De cafetaria beschikt over een afhaal- en zitgedeelte met in totaal 32 zitplaatsen. De huidige exploitant heeft de zaak de afgelopen jaren voorzien van onder andere een nieuwe bakwand, koelvitrine, kassasysteem en nieuw meubilair. Achter de cafetaria is een ruime keuken aanwezig waarin de nodige voorbereidende werkzaamheden worden verricht voor de heerlijke eigen gemaakte gerechten/producten. Daarnaast is er een opslagruimte aanwezig met vriescel en diverse koelingen alsmede een kantoor- c.q. personeelsruimte. De zaak is thans 7 dagen per week geopend. Al met al een heerlijke authentieke cafetaria met een mooie omzet welke nog steeds groeiende is, Daar de huidige exploitant een andere uitdaging in de horeca wil aangaan mogen wij u deze cafetaria nu ter overname aanbieden.

Voor meer info en/of een brochure of afspraak voor een bezichtiging kunt u telefonisch contact opnemen met onderstaand contactpersoon.

Omzet

De omzetcijfers welke nog steeds groeiende zijn, zijn verkrijgbaar in een persoonlijk gesprek.

Inventaris/Goodwill

De vraagprijs van de inventaris/goodwill is op aanvraag verkrijgbaar.

Registergoed

Het betreft hier een huurpand met huur van de bedrijfsruimte op de begane grond. De totale bedrijfsoppervlakte bedraagt circa 135 m2. De huurprijs bedraagt thans € 1.300,00 per maand (geen BTW belaste verhuur)

Contactpersoon

Ries Wijnen tel. 06-22472577