Aanbod

Vorige paginaPagina printen | Download de brochure

DiT Eten en Drinken te Eersel


Object kenmerk

457

Object status

Ter overname aangeboden

Provincie

Noord Brabant

Soort

Restaurant Lunchroom

Locatie

Nieuwstraat 72, 5521 CD Eersel

Ligging

in het centrum van Eersel.

Omschrijving

Deze lunchzaak is gevestigd in een drukke winkelstraat in het centrum van Eersel. De bedrijfsruimte is in 2015 omgetoverd in een hippe en sfeervolle lunchzaak. Bij DiT Eten en Drinken kun je zes dagen per week van 11.00-17.00 uur terecht voor een kopje koffie, lunch, high tea, borrel of (afhaal-)maaltijd. Ook het houden van een babyshower of diverse workshops behoort tot de mogelijkheden. Er wordt gewerkt met dagverse producten en alles is huisgemaakt tot aan de koekjes bij de koffie. De zaak beschikt over een totale bedrijfsoppervlakte van circa 150 m2 en biedt plaats aan circa 44 gasten. Aan de voorzijde van het pand bevindt zich een schitterend terras met 40 zitplaatsen. De zaak is medio 2015 gestart. De basis is gelegd. Het bedrijf is verder instapklaar. Ook liggen hier mogelijkheden voor verruiming van het huidige concept en verruiming van de openingstijden. Hierbij kunt u o.a. denken aan een bistro of brasserie. functie. Vanwege andere toekomstplannen van de huidige exploitant mogen wij u dit horecabedrijf aanbieden en zijn wij op zoek naar een nieuwe ondernemer die dit bedrijf voort wil zetten. Voor meer indrukken kunt u ook even kijken op www.dit-etenendrinken.nl

Voor meer info en/of brochure kunt u contact opnemen met onderstaand contactpersoon.

Inventaris/Goodwill

Het betreft hier complete en goed onderhouden bedrijfsinventaris. Een inventarislijst is opgemaakt en op aanvraag verkrijgbaar. De vraagprijs bedraagt € 39.000,00.

Verplichtingen

Op het bedrijf rusten geen verplichtingen ten aanzien van personeel, brouwerij of leveranciers.

Registergoed

Het betreft hier een huurpand met bovenwoning. De bovenwoning met eigen opgang beschikt over een woonkamer, keuken, twee slaapkamers, badkamer met douche en toilet en een dakterras. De bovenwoning is thans onderverhuurd. De huurprijs is op aanvraag verkrijgbaar.

Prijs

€ 39.000,00

Contactpersoon

Ries Wijnen tel. 06-22472577