Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Auberge “De Croyse Hoeve” te Aarle-Rixtel

Specificaties

Laagdrempelig restaurant geschikt voor diverse formules gevestigd in een schitterende vrijstaande herberg met Franse kap gelegen op het landgoed Croy te Aarle-Rixtel.

 • Advertentie nr: 545
 • Regio: Noord Brabant
 • Adres: Croylaan 9 Aarle-Rixtel
 • Type: Pannenkoekenrestaurant, Partycentrum, Restaurant
 • Bedrijfsoppervlakte: begane grond ca. 420 m2
 • Perceel: 2.470 m2
 • Bouwjaar: 1935
 • Verdiepingen: 1
 • Woning: Onzelfstandige bedrijfswoning op bovenverdieping.
 • Vraagprijs Inventaris/Goodwill: Op aanvraag verkrijgbaar
 • Huurprijs Registergoed: Op aanvraag verkrijgbaar
 • Contactpersoon: Patrick Freriks
 • Telefoonnummer: 06-53223766

Terug naar het overzicht

Omschrijving:

De Croyse Hoeve is gevestigd een vrijstaande herberg met Franse kap welke zich kenmerkt door een frondbreedte van circa 27 meter en een uitstekend afwerkingsniveau. Het restaurant doet Bourgondisch aan, passend in de omgeving van het landgoed van Croy. De huidige concept is gebaseerd op een betaalbaar 3-gangenmenu met uitstekende gerechten en een prijsstelling van thans € 19,95.  In het pand zijn meerdere exploitatiemogelijkheden denkbaar zoals onder andere een pannenkoekenrestaurant, een themarestaurant, een middenklasse restaurant, een  “all you can eat” restaurant, een steakhouse, een tapasrestaurant of een exploitatie welke gericht is op feesten en partijen. De indeling en afwerking van het bedrijf zijn zo gerealiseerd dat een omzetting naar een ander concept geen gigantische investeringen met zich mee hoeven te brengen.

Ligging:

Landelijk gelegen op Landgoed Croy direct tegenover het eeuwenoude kasteel Croy. Dit landgoed is gelegen in het dal van de Goorloop, een riviertje dat begint op de Strabrechtse Heide en dat bij Veghel in de Aa uitmondt. Het landgoed ligt deels op grondgebied van Laarbeek (waar Aarle-Rixtel ook onder valt) en deels op grondgebied van Stiphout (Helmond). Op het landgoed bevindt zich naast het restaurant ook nog andere bedrijven waaronder de kantooraccommodatie op het kasteel, schapen-, melkvee- en paardenhouders, fruitteelt, een groentebedrijf, een Bed & Breakfast, een streekwinkel, etc.

Parkeren:

Er zijn voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein en in de directe omgeving.

Personeel:

Op het bedrijf rusten enkele personeelsverplichtingen welke gerespecteerd dienen te worden en op aanvraag verkrijgbaar zijn.

Verplichtingen:

Op het bedrijf rust een afnameverplichting ten aanzien van een leverancier welke op aanvraag verkrijgbaar is.

Openingstijden:

Maandag t/m zaterdag vanaf 17.00 uur. Zondag vanaf 12.00 uur. Keuken geopend tot 20.00 uur.

Registergoed:

Het hoofdgebouw, de herberg met Franse kap, omvat een restaurant met buffetruimte van ca. 200 m2 met vide (70 m2) en dames- en herentoilettengroep en een restaurantruimte van circa 77 m2 (thans niet in gebruik) met opkamer, aperitiefruimte en wijnkelder en dames- en herentoilettengroep. Aan de achterzijde bevindt zich een ruime bedrijfskeuken met separate afwaskeuken, koel- en vriescel en magazijnruimte. De totale bedrijfsoppervlakte op de begane grond bedraagt ca. 420 m2. Op de bovenverdieping bevindt zich de voormalige onzelfstandige bedrijfswoning van ca. 70 m2 welke thans in gebruik is als opslagruimte en personeelsruimte. Aan de voorzijde van het pand bevindt zich over de gehele frondbreedte een schitterend terras. Naast de herberg bevindt zich de vrijstaande brouwerij voorzien van alle faciliteiten en materialen voor het zelfstandig brouwen van bier. Thans wordt hier het bier "Croy" gebrouwen welke in het proeflokaal en behorende biergarten geproefd kunnen worden. Het betreft hier een huurpand. De huurprijs is op aanvraag verkrijgbaar. Hiervoor kunt u contact opnemen met bovenstaand contactpersoon of hierboven de brochure downloaden.

Omzet:

In het verleden heeft de thans aanwezige formule in de Croyse Hoeve al bewezen dat hier een grote vraag naar is. Door moverende redenen is de omzet teruggelopen maar enkele jaren gelegen lag het netto omzetniveau hier nog op € 1.400.000,00 op jaarbasis. Voor een serieuze kandidaat zijn de financiële gegevens van het verleden tot en met 2019 ter inzage, met de opmerking dat in 2019 niet meer de hierboven genoemde omzet behaald is.

Locatie:

Croylaan 9
5735 PB Aarle-Rixtel, Nederland

Sinds 1972 De horecamakelaar voor Zuid-Oost Nederland