Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Café de Ontmoeting te Lierop

Tegen elk aannemelijk bod

Specificaties

Gezellig dorpscafé met terras gelegen in een toeristisch dorp in de Brabantse Peel.

  • Advertentie nr: 569
  • Regio: Noord Brabant
  • Adres: Hogeweg 1 Lierop
  • Type: Cafe, Eetcafe
  • Bedrijfsoppervlakte: 127 m2
  • Perceel: 607 m2
  • Verdiepingen: 1
  • Woning: De bovenwoning beschikt over een woonkamer met keuken, een grote badkamer, een bijkamer alsmede 4 slaapkamers. De bovenwoning is met toestemming van verhuurder onderverhuurt waardoor de huurprijs lager uitvalt dan hierboven vermeld.
  • Contactpersoon: Patrick Freriks
  • Telefoonnummer: 06-53223766

Terug naar het overzicht

Omschrijving:

Café De Ontmoeting ligt in het dorp Lierop. Dit dorp behoort tot de gemeente Someren. Het dorp telt ca. 2.245 inwoners. Het café beschikt over 2 terrassen,  1 terras is gesitueerd aan de voorzijde met uitzicht op een ander terras en een kruising en  aan de achterzijde is het andere terras welke rustig ligt met volop zon en een verwarmde overkapping met geluidsinstallatie en buitenbar. Ook zijn er oplaadpunten aanwezig voor het opladen van elektrische fietsen.

Het café is ruim van opzet en beschikt over een ruime U-bar een, een gescheiden dames- en herentoilettengroep, een poolbiljart en een podium met zithoek en een koffie uitgiftebuffet. Aan de achterzijde bevindt zich een keukenruimte welke geschikt is voor het bereiden van gerechten van een kleine kaart. Tevens is er opslagruimte aanwezig.

In het café kan de gast genieten van gerechten van de kleine kaart zoals van diverse hamburgergerechten, ambachtelijke frites, een bittergarnituur en een borrelplank.

Tevens worden in dit café de Carnavalsdagen en de jaarlijkse kermis goed gevierd en passeert jaarlijks in juli de Kennymars, het grootste wandelevenement van de Benelux dit café.

Voor een eerste indruk kunt u ook even kijken op www.cafedeontmoeting.nl

Ligging:

Gelegen op een zichtlocatie aan een druk kruispunt in de dorpskern van Lierop.

Parkeren:

Voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Personeel:

Op het bedrijf rusten geen personele verplichtingen.

Inventaris/Goodwill:

Een inventarislijst is opgemaakt en op verzoek verkrijgbaar. De vraagprijs van de inventaris/goodwill kan in alle ruimte en breedte ingevuld worden mits er een goed ondernemersplan overlegd kan worden. Elk serieus voorstel wordt serieus behandeld! Minimaal risico voor de nieuwe ondernemer.

Verplichtingen:

Op het bedrijf rust thans nog een liberale bierafnameverplichting van Bavaria lopende van 1 januari 2019 tot 1 januari 2024. Deze overeenkomst kan te allen tijden schriftelijk worden opgezegd met inachtneming van een opzegtermijn van 12 maanden. In het bedrijf zijn de gebruikelijke koel- en tapmaterialen in bruikleen van Bavaria. Op het bedrijf rust thans nog een exploitatie-overeenkomst van Discomat te Helmond ten aanzien van twee kansspelautomaten lopende tot 1 maart 2023. In het bedrijf staat een koffiemachine in bruikleen van Ton van Belkom V.O.F. Koffieautomaten en Espressomachines te Tilburg.

Openingstijden:

Vanwege de coronapandemie is het café van overheidswege thans gesloten. De openingstijden van het café waren voorheen: dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag vanaf 17.00 uur zondag vanaf 12.00 uur maandag en donderdag gesloten in de zomermaanden ruimere openingstijden vanwege het terras.

Registergoed:

Het betreft hier een vrijstaand huurpand met terras aan de voor- en achterzijde en een ruime bovenwoning.

Omzet:

Omzetcijfers zijn verkrijgbaar in een persoonlijk gesprek.

Locatie:

Hogeweg 1
5715 AP Lierop, Nederland

Sinds 1972 De horecamakelaar voor Zuid-Oost Nederland