Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Café/Restaurant op A lokatie in Horn

Specificaties

  • Advertentie nr: 633
  • Regio: Limburg
  • Adres: Rijksweg 16 Horn
  • Type: Cafe, Catering, Eetcafe, Restaurant
  • Woning: Een bedrijfswoning behoort tot het gehuurde en beschikt over 4 slaapkamers.
  • Zitplaatsen: Het terras biedt plaats aan ca. 55 gasten, het café aan ca. 45 gasten en het restaurant aan ca. 48 gasten.
  • Vraagprijs Inventaris/Goodwill: Op aanvraag
  • Huurprijs Registergoed: ca. € 1.437,00 excl. BTW
  • Contactpersoon: Patrick Freriks
  • Telefoonnummer: 06-53223766

Terug naar het overzicht

Omschrijving:

De bedrijfsvoering van de  “Graaf van Horne” wordt al sinds januari 2005 geëxploiteerd door familie Waeijen. Het betreft van oudsher een bruin café maar de huidige exploitanten hebben de zaak op de kaart gezet met een uitstekende keuken. Ook hebben de exploitanten gekozen om te cateren. Deze catering heeft ervoor gezorgd dat, ondanks de gedwongen sluitingen door de pandemie, er toch een prima resultaat is behaald.

De exploitatie beschikt over een zonnig terras en een caféruimte met een biljart. Tevens is er een restaurantgedeelte met eigen entree welke ook gebruikt kan worden voor feesten en partijen.

Naast het publieke gedeelte is er ook een bedrijfsmatige keuken aanwezig, een groot magazijn inclusief een professionele wasstraat en een ruime koel- en vriescel.

 

Ligging:

Het pand waarin de “Graaf van Horne” is gehuisvest ligt aan een doorgaande weg (30 km zone) in het dorp Horn. Horn valt onder de Gemeente Leudal, welke zich (gezamenlijk) met Gemeente Roermond ontzettend inzet op het gebied van toerisme met fiets- en wandelroutes voor de deur. De plaats Horn zelf heeft een kleine 4.000 inwoners. Het bedrijf is gevestigd op een zichtlocatie met een uitstekende uitvalsbasis naar de plaats Roermond, maar ook met een prima aansluiting op de A2 richting Maastricht-Eindhoven.

Parkeren:

Op eigen terrein zijn parkeervoorzieningen. Daarnaast zijn er in de directe nabijheid meer dan voldoende (gratis) parkeerfaciliteiten waar gasten gebruik van kunnen maken.

Personeel:

Verkoper heeft thans 4 flex-oproepkrachten in dienst, allemaal voor ca. 5 tot 10 uur per week. Er zijn alleen oproepkrachten via uitzend- of payrollbureau werkzaam. Vaste personeelsverplichtingen rusten er, volgens opgave, niet op.

Inventaris/Goodwill:

De inventarislijst, met de volledige inventaris, is op verzoek verkrijgbaar. De inventaris is goed onderhouden en bevindt zich in een prima staat.

Verplichtingen:

Er zijn verplichtingen waar een koper rekening mee moet houden.

Openingstijden:

Op maandag, dinsdag, vrijdag t/m zondag is de keuken geopend van 12.00 tot 21.00 uur. Op donderdag is de keuken geopend vanaf 16.00 tot 21.00 uur. Het café is op maandag, dinsdag, vrijdag en zaterdag geopend vanaf 12.00 tot 00.00 uur. Op donderdag vanaf 16.00 uur en op zondag vanaf 11.00 uur. Op vrijdag en zaterdag sluit het café om 01.00 uur.

Registergoed:

De maandelijkse huurprijs bedraagt thans ca. € 1.476,00 excl. BTW en exclusief een jaarlijkse indexering. Dit bedrag is inclusief de bovenwoning, de parking en een achtertuin.

Omzet:

Na een bezichtiging bestaat de gelegenheid dat de winst- en verliesrekeningen over de afgelopen jaren aan een nieuwe exploitant beschikbaar wordt gesteld.

Extra informatie:

INTERESSE? STUUR EEN MAIL EN VRAAG DE BROCHURE AAN VOOR VERDERE INFORMATIE!

Locatie:

Rijksweg 16
6085 AC Horn, Nederland

Sinds 1972 De horecamakelaar voor Zuid-Oost Nederland