Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Café Skippy te Asten

Ter overname aangeboden

Specificaties

Gezellig bruin muziekcafé met terras aan de Markt in het centrum van Asten.

  • Advertentie nr: 552
  • Regio: Noord Brabant
  • Adres: Markt 15 Asten
  • Type: Cafe, Eetcafe
  • Bedrijfsoppervlakte: 90 m2
  • Woning: Boven het café bevindt bevindt zich een bedrijfswoning met interne opgang. De woning bestaat uit een woonkamer met keuken, 3 slaapkamers en een badkamer met faciliteiten.
  • Vraagprijs Inventaris/Goodwill: € 49.000,00
  • Huurprijs Registergoed: € 2.233,00 per maand incl. bovenwoning
  • Contactpersoon: Patrick Freriks
  • Telefoonnummer: 06-53223766

Terug naar het overzicht

Omschrijving:

Het betreft een bruin muziekcafé waar veel activiteiten plaats vinden en worden georganiseerd. De huidige exploitant heeft sinds 2014 dit café echt op de kaart gezet met deze activiteiten, naast natuurlijk een goed glas bier en speciale bieren. U kunt o.a. denken aan live muziek, karaoke avonden en diverse quizzen.

Het terras bevindt zich centraal op het marktplein alsook onder de luifel. Hiervoor worden gemeentelijke precariokosten gevraagd. De huidige ondernemer heeft ervoor gekozen om geen eten te verkopen maar gezien de ligging en de vraag, zou een kleine kaart of fingerfood of andere gerechtjes zeker geschikt zijn om de omzet te verhogen.

Ligging:

Het café is centraal gelegen op de Markt in Asten waar alle activiteiten plaatsvinden zoals o.a. de kermis en de carnaval met de meer dan druk bezochte “rondje Klot”. Het betreft een echte zichtlocatie met een uitstekend gesitueerd terras. Asten zelf heeft samen met de twee kerkdorpen Asten-Heusden en Ommel tussen 16.000 en 17.000 inwoners. Alle primaire levensbehoeftes bevinden zich in deze dorpskern. Daarnaast heeft Asten flink wat toeristische overnachtingen vanuit de vele minicampings, B&B en recreatiepark Oostappen. Asten is eenvoudig te bereiken via de A67. Ook nationaal park de Groote Peel en Museum Klok & Peel een grote aantrekkingskracht welke Asten uitdrukkelijk op de kaart zet.

Parkeren:

Voldoende gratis openbare parkeergelegenheid aanwezig in directe omgeving.

Personeel:

Volgens opgave van verkoper rusten er geen personele verplichtingen op het bedrijf welke koper verplicht is over te nemen.

Inventaris/Goodwill:

De vraagprijs voor de inventaris/goodwill bedraagt € 49.000,00. Een serieuze bieding zal te alle tijden serieus worden behandeld.

Verplichtingen:

Er zijn een aantal verplichtingen welke door koper bij een overname gerespecteerd dienen te worden welke verkrijgbaar zijn in een persoonlijk gesprek met verkoper.

Openingstijden:

Woensdag: 15.00 - 0.00 uur Donderdag: 15.00 - 01.00 uur Vrijdag en zaterdag: 15.00 - 02.00 uur Zondag: 13.00 - 01.00 uur Maandag en dinsdag: gesloten

Registergoed:

Het registergoed inclusief bedrijfswoning op de bovenverdieping wordt gehuurd van pandeigenaar Bavaria. In beginsel zal een nieuwe huurovereenkomst worden aangeboden voor een huurperiode van 5 jaren met 5 optiejaren. De huurprijs voor het bedrijfsgedeelte bedraagt € 1.786,00 excl. BTW per maand en voor de bedrijfswoning € 447,00 (niet btw-belast) per maand. De huurwaarborg bedraagt 3 maanden huur. Parallel lopend aan de huurovereenkomst rust een drankafnameverplichting van Bavaria welke een exploitant/huurder dient te respecteren.

Omzet:

Omzetcijfers zijn verkrijgbaar na een persoonlijk gesprek met verkoper.

Sinds 1972 De horecamakelaar voor Zuid-Oost Nederland