Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Cafetaria De Smickel te Vessem

Specificaties

Cafetaria met hoge omzet in dorp gemeente Eersel onder de rook van Eindhoven richting de Belgische grens.

  • Advertentie nr: 541
  • Regio: Noord Brabant
  • Adres: Wilhelminalaan 6 Vessem
  • Type: Cafetaria
  • Bedrijfsoppervlakte: 130 m2
  • Woning: Er behoort geen woonruimte bij de bedrijfsruimte van de cafetaria. Langs de cafetaria bevindt zich woonruimte welke thans door verhuurder separaat is verhuurd. Op termijn is het eventueel mogelijk deze naastgelegen woonruimte erbij te huren wanneer deze vrijkomt.
  • Zitplaatsen: Cafetaria 34 zitplaatsen, terras 72 zitplaatsen
  • Huurprijs Registergoed: Op aanvraag
  • Contactpersoon: Ries Wijnen
  • Telefoonnummer: 06-22472577

Terug naar het overzicht

Omschrijving:

Het betreft hier een prachtige cafetaria voorzien van een uitstekende inventaris, waaronder een maatwerk hoogrendement Florigo bakwand. Ook beschikt de zaak over een schitterende schepijsvitrine alsmede een softijs-/milkshakemachine van Carpigiani. De zaak oogt zeer fris en modern en staat bekend vanwege de goede kwaliteit aan gerechten en service die er geboden wordt. De cafetaria beschikt over een afhaalgedeelte, een zitgedeelte met ca. 34 zitplaatsen en een toiletruimte. Aan de voorzijde van het pand bevindt zich schitterend terras welke plaats biedt aan 72 gasten. Achter de cafetaria bevindt zich een voorbereidingskeuken, magazijnruimte met koel- en vriesruimte, kantoor een garage/berging met roldeur. Zowel de lokale inwoners, de vele toeristen die in de zomermaanden in deze regio verblijven alsmede de inwoners van het naastgelegen dorp Wintelre (2.010 inwoners) waar geen vaste cafetaria aanwezig is, weten de weg naar deze cafetaria goed te vinden. Al met al een prima zaak met stabiele en goede omzetten voor de betere ondernemer.

Download de brochure op deze pagina voor meer info en de sterk verlaagde vraagprijs of neem geheel vrijblijvend contact op met horecamakelaar Ries Wijnen tel. 06-22472577.

Ligging:

Gelegen op een zichtlocatie aan een drukke doorgaande weg in de dorpskern van Vessem, een van de kerkdorpen van de gemeente Eersel in de Brabantse Kempen. Het betreft de enigste cafetaria in dit dorp welke ca. 2.100 inwoners telt. Vessem ligt in een zeer toeristisch gebied met vele fiets- en wandelroutes, natuurreservaat Groot- en Kleinmeer en diverse campings in de nabijheid.

Parkeren:

Voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Personeel:

Op het bedrijf rusten personele verplichtingen welke op aanvraag verkrijgbaar zijn.

Inventaris/Goodwill:

Het betreft hier complete en goed onderhouden bedrijfsinventaris. Een inventarislijst is opgemaakt en op verzoek verkrijgbaar.

Verplichtingen:

Op het bedrijf rusten een aantal personele verplichtingen welke bespreekbaar zijn in een persoonlijk gesprek.

Openingstijden:

maandag t/m zondag van 12.00 - 21.00 uur.

Registergoed:

Het betreft hier een ruim huurpand.

Omzet:

Netto omzetindicatie € 400.000,00 / € 450.000,00 op jaarbasis.

Locatie:

Wilhelminalaan 6
5512 BK Vessem, Nederland

Sinds 1972 De horecamakelaar voor Zuid-Oost Nederland