Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Cafetaria Eetcafe met Terras genaamd de Viersprong in De Rips

Specificaties

Cafetaria, Eetcafé met terras en parking genaamd De Viersprong in De Rips!

 • Advertentie nr: 438
 • Regio: Noord Brabant
 • Adres: Ripsestraat 6 De Rips
 • Type: Bed & Breakfast, Cafetaria, Eetcafe, Horecapand, Hotel
 • Bedrijfsoppervlakte: 1.018 m2
 • Perceel: 1.757 m2
 • Bouwjaar: 1972/1996/2013/2014
 • Woning: Een woonhuis met groot woongenot behoort tot het aangeboden pand. De woning is enkele jaren geleden verbouwd en voldoet aan de hoogste normeringen. De woning bestaat uit 3 grote slaapkamers, een grote badkamer, een kantoor, een wasruimte, een grote woonkamer met open keuken, een dakterras met veel privacy, alsmede een grote zolder te bereiken via vlizotrap.
 • Zitplaatsen: cafetaria 28 zitplaatsen, serre 56 zitplaatsen, terras 50 zitplaatsen
 • Vraagprijs Inventaris/Goodwill: Op aanvraag.
 • Vraagprijs Registergoed: Op aanvraag.
 • Huurprijs Registergoed: Op aanvraag
 • Contactpersoon: Patrick Freriks
 • Telefoonnummer: 06-53223766

Terug naar het overzicht

Omschrijving:

Het betreft een multifunctioneel bedrijf met expansiemogelijkheden t.b.v. een hotel/motel van 28 kamers (onherroepelijke bestemming).
De huidige setting betreft een cafetaria, een café-restaurant, een zaalaccommodatie alsmede een groot terras/serre. De inventaris is moderne en de inrichting sfeervol. Turn-key bedrijf met vele mogelijkheden.

 

De exploitatie herbergt veel mogelijkheden. De cafetaria heeft naast het traditionele assortiment een uitgebreide keuze uit menuutjes. Ook bevindt zich hier een ijshoek voor het bereiden van prachtige ijscoupes. In de cafetaria kunnen ca. 28 gasten zittend eten.
Het eetcafé gedeelte wordt gebruikt voor streektapas, buffetten, high tea, brunches, Braziliaanse keuken alsmede voor à la carte gerechten. Daarnaast heeft het eetcafé een open verbinding met de zaal waar vergaderingen, feestjes, koffietafels etc. gehouden kunnen worden. De zaal heeft een separate entree met een zelfstandige toilettengroep.

De keuken is centraal gelegen met directe verbindingen naar de zaal, het eetcafé alsmede de cafetaria. Deze bedrijfskeuken is werkelijk van alle faciliteiten en materialen voorzien.

Tenslotte bevindt zich over de volledige breedte aan de voorzijde van het pand een overdekte serre met ca. 56 zitplaatsen, en daarvoor een terras met ca. 50 zitplaatsen een terras in de zon.

Ligging:

In een bosrijke omgeving gelegen, aan een kruispunt met provinciale wegen in Zuid Oost Brabant!

Parkeren:

Indien het totaal gekocht wordt zijn er enkele parkeerfaciliteiten aanwezig (er zijn er 30 ingetekend in de nieuwe situatie). Daarnaast zijn er in de directe omgeving meer dan genoeg gratis parkeervoorzieningen aanwezig.

Personeel:

N.v.t.

Verplichtingen:

Er zijn geen verplichtingen welke overgenomen moeten worden.

Openingstijden:

Het bedrijf is van woensdag t/m zondag geopend vanaf 11.00 uur! (In de zomers is het bedrijf ook op dinsdag open) De sluiting per dag is afhankelijk van de gasten welke aanwezig zijn.

Registergoed:

Het registergoed wordt te koop of te huur aangeboden, waaraan een taxatie aan ten grondslag ligt. De prachtige moderne bovenwoning bevindt zich in meer dan uitstekende staat en beschikt over 3 slaapkamers.

Omzet:

Hoge omzet! Met expansiemogelijkheid middels hotel/motel met 28 kamers. (onherroepelijke bestemming). Ook wordt er onderzocht of een realisatie van longstay bed & breakfast tot de mogelijkheden behoort,

Locatie:

Ripsestraat 6
5764 PG De Rips, Nederland

Sinds 1972 De horecamakelaar voor Zuid-Oost Nederland