Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Gezocht: ondernemersstel voor huur/pacht prachtig horecabedrijf in Z-O Brabant.

Specificaties

Brasserie, terrassen, zaaltje gehuisvest in een recent in boerderijstijl verbouwde locatie.

  • Advertentie nr: 588
  • Regio: Noord Brabant
  • Adres: Erpseweg 2 Boekel
  • Type: Beleggingspand, Brasserie, Grand Café, Lunchroom, Restaurant, Zaal, Dagzaak, Feestzalen
  • Woning: Het woonhuis, welke langs de brasserie ligt, is verhuurd en behoort in beginsel niet tot het gehuurde.
  • Zitplaatsen: Het publieke gedeelte beschikt over 40 tot 50 zitplaatsen. Op het terras aan de straatzijde zijn ca. 70 zitplaatsen. Het terras in de binnenplaats kan naar eigen invulling ingericht worden. Naar verwachting kunnen er 50 tot 60 zitplaatsen gerealiseerd worden. Het zeil gespannen boven het terras kan dicht gemaakt worden voor feesten en partijen. Het aantal zitplaatsen in de zaal is afhankelijk of dat er voor staan- of zitplaatsen gekozen gaat worden.
  • Vraagprijs Inventaris/Goodwill: Op aanvraag.
  • Huurprijs Registergoed: Op aanvraag.
  • Contactpersoon: Patrick Freriks
  • Telefoonnummer: 06-53223766.

Terug naar het overzicht

Omschrijving:

Wat een prachtig horecabedrijf ! In de voormalige stallen is deze brasserie gehuisvest, waarbij hout, industrieel en authentiek de boventoon voert. Het bedrijf is voorzien van een brasserie met een zitje met haard, een terras op de binnenplaats met kleine speeltuin voor de kids, twee dubbele gescheiden toilettengroepen (inclusief een minder validen toilet), alsmede een zaal voor feestjes en partijen. Ook ligt aan de voorzijde van het pand nog een terras welke gebruikt kan worden, om bij de zaal te trekken en/of om te gebruiken voor terras voor passanten en fietsers.

Daarnaast is er natuurlijk een ruime professionele keuken welke van alle gemakken is voorzien. De keuken is ‘half open’, zodat de kok te allen tijde contact heeft met de gasten, zonder dat de gasten hem direct op de vingers kunnen kijken. Ook bevinden zich in het pand voldoende opslagruimtes/magazijnen, een kantoortje alsmede een ruime koelcel.

 

Ligging:

De Mouthoeve is gelegen aan de rand van het Brabantse dorp Boekel. Boekel is een (nog) zelfstandige gemeente. De plaats Boekel telt volgens Wikipedia 9.050 inwoners per 01 januari 2020. De Mouthoeve heeft qua bereikbaarheid een sterk verbeterde positie gekregen door de realisatie van de nieuwe randweg (de N605), waardoor de regio’s van Uden en Gemert steeds makkelijker bereikbaar zijn. Al met al kan gezegd worden dat De Mouthoeve een uitstekende ligging heeft met een uitstekende bereikbaarheid. Daarnaast heeft De Mouthoeve een samenwerking aangegaan om als startpunt te fungeren voor meerdere wandel- en fietsroutes. Aan alles is gedacht !

Parkeren:

Er liggen op het perceel van De Mouthoeve een ruim aantal parkeerfaciliteiten op eigen grondgebied, alles passend in de stijl van het concept.

Personeel:

In het bedrijf zijn enkele medewerkers actief. Zo zijn er twee dames in de bediening welke ca 20 uur per week werken. De kok staat op ZZP basis te werken in het bedrijf. Daarnaast zijn er enkele losse oproepkrachten op uurbasis.

Inventaris/Goodwill:

Een inventarislijst is op verzoek verkrijgbaar.

Verplichtingen:

Er zijn enkele verplichtingen welke gerespecteerd dienen te worden en bespreekbaar zijn in een persoonlijk gesprek.

Openingstijden:

De openingstijden welke thans gehanteerd worden zijn: Maandag gesloten Dinsdag gesloten Woensdag 11.00 – 18.00 uur Donderdag 11.00 – 18.00 uur Vrijdag 11.00 – 18.00 uur Zaterdag 11.00 – 18.00 uur Zondag 11.00 – 18.00 uur De openingstijden vallen onder horeca categorie 2 dit betekent dat ook in de avonduren het bedrijf geopend kan blijven.

Registergoed:

In beginsel is de wens om het pand te verhuren en de inventaris te verkopen. Aangezien opdrachtgever/eigenaar echter niet blind is wat er gebeurd in de wereld, staat hij open om een nieuw gedreven horecastel de kans te geven om de Mouthoeve inclusief inventaris te huren voor een sterk gereduceerd bedrag.

Omzet:

Op aanvraag verkrijgbaar.

Extra informatie:

Download de brochure op deze pagina voor meer informatie!

Locatie:

Erpseweg 2
5427 PG Boekel, Nederland

Sinds 1972 De horecamakelaar voor Zuid-Oost Nederland