Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Horecaruimte voor lunchroom/restaurant centrum Boxtel

Tegen elk aannemelijk bod

Specificaties

Horecaruimte met overname van inventaris op drukke passanten locatie in het centrum van Boxtel zeer geschikt voor lunchroom en/of restaurant.

 • Advertentie nr: 632
 • Regio: Noord Brabant
 • Adres: Prins Hendrikstraat 1 Boxtel
 • Type: Brasserie, Lunchroom, Restaurant, Dagzaak
 • Bedrijfsoppervlakte: 120 m2
 • Woning: Er is geen woonruimte aanwezig.
 • Zitplaatsen: Binnen: 40 Terras: 35
 • Vraagprijs Inventaris/Goodwill: Tegen elk aannemelijk bod!
 • Huurprijs Registergoed: € 2.333,33 excl. btw per maand
 • Contactpersoon: Ries Wijnen
 • Telefoonnummer: 06-22472577

Terug naar het overzicht

Omschrijving:

Op deze mooie en drukke passanten locatie is sinds november 2020 Thais Restaurant Malai Thai gevestigd. De zaak is gevestigd in een schitterend pand met hoge plafonds en veel lichtinval. Op de begane grond bevindt zich een open keuken en uitgiftebar en de zitplaatsen zijn verdeeld over de begane grond alsmede de verhoging waar de gast een schitterend uitzicht heeft op het water van de Dommel. Onder de verhoging bevindt zich een opslagruimte. Aan de voorzijde en aan de zijde van het water van de Dommel bevindt zich een schitterend terras. De zaak biedt thans plaats aan circa 40 zitplaatsen binnen en circa 35 zitplaatsen op het terras. De dames- en herentoilettengroep, alsmede een voorbereidingskeuken met opslagruimte bevindt zich in de kelder welke bereikbaar is met een vaste trap vanaf de begane grond. Daar verkoper zich met het huidige concept alleen wil gaan richten op de afhaal- en bezorgmarkt en wil gaan verhuizen naar een geschiktere locatie hiervoor binnen Boxtel wordt deze locatie nu ter overname aangeboden welke zeer geschikt is voor o.a. een lunchroom- of ander restaurantconcept.

Ligging:

Gelegen op een schitterende en drukke passantenlocatie naast het water van De Dommel met aan de ene zijde de hoofdwinkelstraat in het centrum van Boxtel , De Rechterstraat en winkelcentrum de Croonpassage en de andere zijde de Stationsstraat, een winkelstraat welke uitkomt bij het NS Station van Boxtel.

Parkeren:

Aan de achterzijde van deze locatie aan de Prins Hendrikstraat bevindt zich parkeerterrein met 40 parkeerplaatsen. Het betreft hier betaald parkeren. Op 2 minuten loopafstand bevindt zich een groot parkeerterrein met 120 parkeerplaatsen aan het Breukelsplein. Het betreft hier gratis parkeren in de blauwe zone met een parkeerschijf voor 2 uren.

Personeel:

Geen overname van personeel.

Inventaris/Goodwill:

Het betreft hier een goed onderhouden inventaris. Een inventarislijst is opgemaakt en op verzoek verkrijgbaar. Het betreft hier de overname van de bedrijfsinventaris inclusief de overname van de bruikleen van de koel- en tapmaterialen van Grolsch en het energiecontract van Engie m.b.t. de afname van gas en elektriciteit doch exclusief de handelsnaam, goodwill alsmede de bedrijfswebsite met domeinnaam en de aanwezige handelsvoorraden. OVERNAME NU TEGEN ELK AANNEMELIJK BOD! EEN SERIEUS BOD WORDT GEVRAAGD!

Verplichtingen:

Energiecontract van Engie met betrekking tot de afname van gas en elektriciteit lopende tot en met 5 november 2023. Bruilkleen van de koel- en tapmaterialen van Grolsch.

Registergoed:

Het betreft hier een huurpand met een totale bedrijfsoppervlakte van circa 120 m2. Een nieuwe exploitant/huurder verkrijgt een nieuwe huurovereenkomst op eigen naam op basis van 5 jaren met telkens 5 optiejaren. De aanvangshuurprijs bedraagt € 2.333,33 per maand excl. btw.

Extra informatie:

VOOR MEER INFO DOWNLOAD DE BROCHURE OP DEZE PAGINA!

Locatie:

Prins Hendrikstraat 1
5281 CK Boxtel, Nederland

Sinds 1972 De horecamakelaar voor Zuid-Oost Nederland