Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Partycentrum, Café, Restaurant ’t Pelgrimshuis te Smakt

Specificaties

Bekend restaurant/partycentrum met erg hoge omzetten en nettowinsten!

 • Advertentie nr: 597
 • Regio: Limburg
 • Adres: St. Jozeflaan 52 Smakt
 • Type: Brasserie, Grand Café, Horecapand, Lunchroom, Partycentrum, Restaurant, groepsaccommodatie, Feestzalen
 • Perceel: 1.062 m2
 • Woning: Groot woonhuis thans niet in gebruik als woning.
 • Zitplaatsen: Restaurant ca. 240 zitplaatsen. Feesten ca. 450 gasten. Terras ca. 150 zitplaatsen.
 • Vraagprijs Inventaris/Goodwill: Op aanvraag.
 • Vraagprijs Registergoed: Op aanvraag.
 • Contactpersoon: Patrick
 • Telefoonnummer: 06-53223766

Terug naar het overzicht

Omschrijving:

Dit bedrijf is vanaf de jaren ’70 al in eigendom van de huidige exploitanten. Zij hebben het pand en de exploitatie op de landkaart gezet waarbij ze naast een extreem goede omzet en rendement, toch een huiselijk gevoel aan de gasten geven. Het bedrijf is landelijk gelegen in een klein dorp genaamd Smakt, in de regio van Noord – Midden Limburg. Het betreft een groot vrijstaand registergoed waar gesproken kan worden over een zichtlocatie. Van heinde en verre is dit bedrijf bekend. De bereikbaarheid is vanuit de A73 dan ook uitstekend.

Desondanks wordt het bedrijf meer dan up tot date gehouden, waarbij vooral de keuken het paradepaardje is van de huidig gevoerde exploitatie. Per week worden hier gemiddeld (inclusief de feesten waar eten wordt geserveerd en buffetten), voor ca 1.000 gasten per week gekookt. En deze aantallen zijn dan ook nog zonder de additionele drukbezochte dagen alsook exclusief de lunchkaart welke gevoerd wordt. Vooral deze dagkaart kan zeker nog uitgebreid worden, als er meer gericht wordt op de fietstoeristen. Daarnaast ligt in de directe nabijheid ook een redelijk groot industrieterrein waar zeker nog handel te halen valt. Ondanks de gigantische omzet liggen er dus zeker nog uitbreidingsmogelijkheden!

Het pand kan met een ruime opzet aan ca. 240 gasten ruimte bieden om ter plaatse te eten. Voor feesten en partijen biedt dit pand wel plaats aan ca. 450 gasten. Het terras aan de achterzijde is bij benadering ca. 260 m² groot en biedt plaats aan ca. 150 gasten. Uitbreiding is zonder problemen realiseerbaar.

Ligging:

Bekende zichtlokatie in Smakt, regio van Noord – Midden Limburg. De bereikbaarheid vanuit de A73 is uitstekend.

Parkeren:

Er zijn meer dan voldoende (gratis) parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van het verkochte registergoed aanwezig.

Personeel:

Het spreekt voor zich dat een bedrijf met deze omzetten niet gerealiseerd kan worden zonder vakkundig personeel. Veel van de medewerkers zijn al vele jaren werkzaam in het bedrijf en kunnen een nieuwe exploitant perfect helpen om de continuïteit te waarborgen en waar mogelijk zelfs uit te breiden.

Inventaris/Goodwill:

Een gespecificeerde inventarislijst met de volledige inventaris is op verzoek verkrijgbaar, voor de serieus geïnteresseerden.

Verplichtingen:

Ondanks de enorm grote kwantiteit van afzetten en aanwezig meubilair, hebben de verkopers ervoor gekozen om géén verplichtingen aan te gaan met brouwers, leveranciers, etc. Daarnaast zijn er geen lease- huurkoop- of andere verplichtingen welke op de aangeboden bedrijfsinventaris rust.

Openingstijden:

De thans gehanteerd openingstijden zijn 7 dagen per week vanaf 10.00 uur tot ca 20.00 à 21.00 uur, afhankelijk of er een feest bezig is.

Registergoed:

Het registergoed waarin de bedrijfsexploitatie zich bevindt, ligt op een perceel van 1.062 m². Door de jaren heen zijn er vele verbouwingen en herinvesteringen geweest om het pand in deze staat te behouden. Aan de achterzijde van het pand ligt een prachtige gigantische tuin welke ook voor commerciële activiteiten gebruikt kan worden, tegen vergoeding.

Omzet:

Hoge omzetten, hoge nettowinsten. Download de brochure voor meer informatie!

Extra informatie:

DOWNLOAD DE BROCHURE VOOR MEER INFORMATIE OF NEEM CONTACT OP MET ONS KANTOOR!

Locatie:

St. Jozeflaan 52
5817 AD Smakt, Nederland

Sinds 1972 De horecamakelaar voor Zuid-Oost Nederland