Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Partycentrum Hof van Liempde te Liempde

Specificaties

700 m2 horecaruimte geschikt voor grootschalig restaurantconcept regio Eindhoven - 's-Hertogenbosch

 • Advertentie nr: 547
 • Regio: Noord Brabant
 • Adres: Nieuwstraat 43 Liempde
 • Type: Beleggingspand, Horecapand, Partycentrum, Restaurant, Zaal
 • Bedrijfsoppervlakte: 700 m2
 • Bouwjaar: 1924 oorspronkelijk
 • Verdiepingen: 1
 • Woning: onzelfstandige bedrijfswoning op bovenverdieping.
 • Zitplaatsen: Mogelijkheid tot circa 200 zitplaatsen.
 • Vraagprijs Registergoed: € 875.000,00 K.K. inclusief inventaris/goodwill
 • Contactpersoon: Ries Wijnen
 • Telefoonnummer: 0622472577

Terug naar het overzicht

Omschrijving:

Deze 700 m² horecaruimte is centraal gelegen nabij de op- en afrit van de rijksweg A2 tussen Eindhoven – ’s Hertogenbosch aan een doorgaande weg in de dorpskern van Liempde waar al sinds jaar en dag Partycentrum Hof van Liempde is gevestigd. Het bedrijf omvat een schitterende Lounge alsmede twee (party-)zalen welke aan elkaar gekoppeld kunnen worden tot één grote ruimte. Zowel de Lounge alsmede de Hof- en Pleinzaal beschikken over een uitgiftebar. De Lounge en Hofzaal beschikken over een gezamenlijke entree en dames- en herentoilettengroep. De Pleinzaal beschikt over een eigen entree en dames- en herentoilettengroep. De ruime keuken is centraal gelegen van waaruit de Lounge en beide zalen toegankelijk zijn. Zowel op eigen terrein alsmede in de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Boven de Lounge bevindt zich een ruime bedrijfswoning. Het pand, de locatie en parkeergelegenheid bieden uitstekende mogelijkheden voor een grootschalig restaurantconcept (120 tot 200 couverts) al dan niet in combinatie met feesten en partijen waardoor een ondernemer hier een trekpleister neer kan zetten waar de hele regio op af gaat komen. Voor dit object zijn wij dan ook op zoek naar een ervaren en kapitaalkrachtige ondernemer die dit project met beide handen aanpakt. Voor een eerste indruk kunt u ook even kijken op www.hofvanliempde.nl

Ligging:

centraal gelegen tussen Eindhoven en 's-Hertogenbosch nabij de op- en afrit van de rijksweg A2 in de dorpskern van Liempde.

Parkeren:

17 parkeerplaatsen op eigen terrein alsmede ruim 120 gratis openbare parkeerplaatsen binnen 100 meter van het horecaobject.

Personeel:

Alleen oproepkrachten.

Inventaris/Goodwill:

Het betreft hier een complete en goed onderhouden inventaris. Een inventarislijst is opgemaakt en op verzoek verkrijgbaar.

Verplichtingen:

Gedeeltelijke bruikleen van diverse koel- en tapfaciliteiten van brouwerij Inbev. Volgens opgave van verkoper rusten er verder geen (afname-)verplichtingen van leveranciers welke koper verplicht is over te nemen.

Registergoed:

Het betreft hier een ruim kooppand met een bedrijfsoppervlakte van 700 m2. De bedrijfswoning op de bovenverdieping beschikt over een woonoppervlakte van circa 143 m2. De vraagprijs van het registergoed inclusief inventaris/goodwill bedraagt € 875.000,00 k.k. met een nog nader overeen te komen verdeling.

Locatie:

Nieuwstraat 43
5298 CK Liempde, Nederland

Sinds 1972 De horecamakelaar voor Zuid-Oost Nederland