Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Paulus Eten & Drinken te Heusden (gemeente Asten)

Specificaties

Prachtig horecabedrijf met potentie!

  • Advertentie nr: 595
  • Regio: Noord Brabant
  • Adres: Vorstermansplein 1 Asten-Heusden
  • Type: Brasserie, Grand Café, Lunchroom, Restaurant
  • Woning: Een bovenwoning op de 1ste verdieping is aanwezig. De bovenwoning heeft naast een groot balkon ook 3 (slaap)kamers waarvan er 1 in gebruik is als kantoor, 1 slaapkamer en er is 1 tv-kamer. De loungeruimte kan eventueel als woonkamer gebruikt worden. Tevens is er ook een badkamer met douche en bad en 2 wasbakken alsmede beschikt deze woning over een royale keuken. Ook is er een grote zolder welke met behulp van een vlizotrap te bereiken is.
  • Zitplaatsen: Het restaurant biedt plaats aan 50 gasten en het terras aan 70 gasten. Op de 1e verdieping bevindt zich een loungeruimte in de stijl van de jaren vijftig welke plaats biedt aan maximaal 30 gasten en geschikt is voor het houden van borrels, verjaardagfeestjes, proeverijen en vergaderingen.
  • Vraagprijs Inventaris/Goodwill: Op aanvraag.
  • Huurprijs Registergoed: Op aanvraag
  • Contactpersoon: Patrick Freriks
  • Telefoonnummer: 06-53223766

Terug naar het overzicht

Omschrijving:

Paulus Eten & Drinken is gevestigd in een nostalgisch pand aan een mooi dorpsplein in de kern van het kerkdorp Heusden in de gemeente Asten. Het betreft een laagdrempelig restaurant in een huiselijke ambiance in de sfeer van de jaren vijftig. Gasten kunnen naast een diner hier ook terecht voor een heerlijke lunch, koffie met gebak of voor een drankje aan de bar of op het terras. De bedrijfskeuken is voorzien van alle noodzakelijke apparatuur en tevens is er voldoende koel-, vries- en opslagruimte aanwezig. Naast de dames- en herentoilettengroep beschikt de zaak ook een invalidetoilet. Aansluitend aan de achterzijde van het restaurant bevindt zich Hotel Huys van Heusden welke beschikt over 10 hotelkamers waarmee de huidige exploitanten een samenwerkingsverband hebben ten aanzien van diverse arrangementen.

Ligging:

Gelegen aan een groot dorpsplein te Heusden, waar alle jaarlijkse activiteiten plaatsvinden. Heusden is een kerkdorp, met ca. 2.500 inwoners, van de gemeente Asten en ligt in de Brabantse Peel. Het restaurant heeft vele gasten van de omliggende drukbezochte campings en de ANWB wandel-/fietsroutes.

Parkeren:

Parkeren is mogelijk voor de deur, op het plein of langs de straat.

Personeel:

Er zijn enkele personeelsleden in dienst. Bij serieuze interesse krijgt u een inzage in het huidige personeelsbestand. De partner van de vennoot gaat overigens niet mee over.

Inventaris/Goodwill:

Een inventarislijst is op aanvraag beschikbaar.

Verplichtingen:

Op het bedrijf rusten geen langlopende verplichtingen van een brouwerij of een leverancier welke een koper verplicht is om over te nemen.

Openingstijden:

Van april t/m september is het bedrijf geopend vanaf 11.00 uur. Van oktober t/m maart is het bedrijf geopend vanaf 17.00 uur, en op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 11.00 uur. Woensdag is de sluitingsdag.

Registergoed:

Het betreft hier een huurpand met huur van de bedrijfsruimte inclusief huur van de bedrijfswoning op de bovenverdieping.

Omzet:

Omzetindicatie tussen € 250.000,00 en € 300.000,00.

Extra informatie:

VOOR DE STERK VERLAAGDE VRAAGPRIJS EN MEER INFORMATIE DOWNLOAD DE BROCHURE HIERBOVEN OP DEZE PAGINA OF NEEM GEHEEL VRIJBLIJVEND CONTACT OP MET BOVENSTAAND CONTACTPERSOON.

Locatie:

Vorstermansplein 1
5725 AM Asten-Heusden, Nederland

Sinds 1972 De horecamakelaar voor Zuid-Oost Nederland