Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Restaurant Bij Albrecht in Eindhoven

Specificaties

Prachtig restaurant in centrum van Eindhoven.

 • Advertentie nr: 564
 • Regio: Noord Brabant
 • Adres: Gagelstraat 6 Eindhoven
 • Type: Brasserie, Restaurant
 • Bedrijfsoppervlakte: 110 m2
 • Woning: Er is geen woonruimte aanwezig.
 • Zitplaatsen: restaurant 44 zitplaatsen, terras 4 tafeltjes.
 • Vraagprijs Inventaris/Goodwill: Op aanvraag verkrijgbaar
 • Huurprijs Registergoed: € 1.310,00 excl. BTW per maand
 • Contactpersoon: Patrick Freriks
 • Telefoonnummer: 06-53223766

Terug naar het overzicht

Omschrijving:

Het restaurant is gehuisvest in een gemeentelijk monument, welke oorspronkelijk werd gebruikt als sigarenfabriek en in de jaren 20 en 30 tot woongebouw werd omgeturnd door de beroemde Amsterdamse School architect J.M. van der Mey. De karakteristieke diversiteit aan functies en architectonische elementen zijn nog steeds aanwezig, zoals het bijzonder metselwerk en ook de origineel gekleurde lila kozijnen.

De huidige bedrijfsexploitatie betreft een veganistisch restaurant, op hoog niveau, ofwel zoals de exploitanten zelf omschrijven als “plantedbased foodexperience”. De “nieuwe” bedrijfsvoering zoals deze per medio oktober 2019 is ingezet, liet al prachtige ontwikkelingen zien qua vraag van de gasten. Het is duidelijk dat het concept wat aangeboden zeker wordt gewaardeerd door de gasten en met name door de reviews op social media.

De zaak is echter zo gesitueerd dat er meerdere bedrijfsexploitaties passend zijn in de huidige opzet. De zaak biedt aan de binnenzijde plaats aan circa 44 gasten, en op het terras (op gemeentegrond) kunnen nog 4 tafeltjes geplaats worden. Centraal gelegen in het pand bevindt zich de prachtige open keuken voorzien van hoogwaardige materialen. Daarnaast is er nog een baruitgifte, een spoelruimte met koelingen en een gescheiden dames- en herentoilettengroep. Aan de achterzijde is een ontsluiting.

Het restaurant is in 2019 voorzien van een volledig nieuwe bedrijfsinventaris en er zijn veel aanpassingen inwendig aan het pand gedaan zoals aan de plafonds, wanden, vloeren en deuren. Ook de elektra is verzwaard en aangepast aan de hedendaagse eisen. Al met al een zaak welke met de huidige setting startklaar is!

Voor meer info en/of de vraagprijs van de inventaris/goodwill en huurdersbelang download hierboven de brochure!

Ligging:

Het restaurant is gelegen aan de rand van de binnenstad van Eindhoven, in de nabijheid van de Mediamarkt, het politiebureau en het PSV stadion. Het NS station ligt slechts op 5 minuten loopafstand. Het restaurant is gelegen in het nieuw ontwikkelde (en nieuw te ontwikkelen) Emmasingelkwadrant, een stedenbouwkundig plan, welke ervoor zorgt dat de voormalige fabrieksterreinen van Philips geherstructureerd worden tot een hippe stadswijk met passende groenvoorzieningen, woningen, winkels en horeca.

Parkeren:

In de directe omgeving is voldoende openbare parkeergelegenheid tegen betaling aanwezig. Ook op loopafstand is een parkeergarage aanwezig.

Personeel:

Op het bedrijf rusten geen personele verplichtingen.

Inventaris/Goodwill:

Een inventarislijst is opgemaakt en op aanvraag verkrijgbaar. De inventaris en het huurdersbelang verkeerd in een zeer goede staat. De vraagprijs van de inventaris/goodwill en huurdersbelang is op aanvraag verkrijgbaar.

Verplichtingen:

Op het bedrijf rusten een aantal verplichtingen welke koper dient te respecteren en welke op aanvraag verkrijgbaar zijn.

Openingstijden:

Het bedrijf is vanwege de lockdown thans gesloten. Voor het uitbreken van het coronavirus was het restaurant geopend van woensdag t/m zaterdag vanaf 17.00 uur, waarbij de keuken tot 20.30 was geopend.

Registergoed:

Het betreft hier een huurpand. De huurprijs bedraagt thans € 1.310,00 excl. BTW per maand.

Omzet:

Omzetcijfers zijn verkrijgbaar in een persoonlijk gesprek.

Locatie:

Gagelstraat 6
5611 BH Eindhoven, Nederland

Sinds 1972 De horecamakelaar voor Zuid-Oost Nederland