Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Restaurant Croy ’t Stokske te Moergestel

Specificaties

Laagdrempelig restaurant met terrassen en speeltuin geschikt voor diverse formules gelegen aan de rand van een prachtig natuur-, fiets- en wandelgebied te Moergestel onder de rook van Tilburg.

 • Advertentie nr: 548
 • Regio: Noord Brabant
 • Adres: Zandstraat 1 Moergestel
 • Type: Pannenkoekenrestaurant, Partycentrum, Restaurant, Zaal
 • Bedrijfsoppervlakte: 531 m2
 • Woning: Bovenwoning welke is onderverhuurd.
 • Zitplaatsen: binnen 160, terrassen 200
 • Vraagprijs Inventaris/Goodwill: Op aanvraag verkrijgbaar
 • Huurprijs Registergoed: Op aanvraag verkrijgbaar
 • Contactpersoon: Ries Wijnen
 • Telefoonnummer: 0622472577

Terug naar het overzicht

Omschrijving:

Restaurant Croy ’t Stokske ligt net buiten Moergestel aan de rand van natuurgebied de Oisterwijkse Bossen en Vennen onder de rook van Tilburg. Het restaurant verdeeld over diverse ruimtes is gevestigd in een schitterend pand met een uitstekend afwerkingsniveau. De grote speeltuin bij het restaurant en de prachtige natuur om de hoek maken dit een superleuke plek voor het hele gezin. Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde bevindt zich een groot terras. De zaak beschikt verder over een ruime moderne bedrijfskeuken voorzien van alle benodigde keukenapparatuur alsmede voldoende koel-, vries- en opslagruimte. Het huidige concept is gebaseerd op een betaalbaar 3-gangenmenu met uitstekende gerechten in een bourgondische ambiance met en een prijsstelling van thans € 19,95 p.p. . Daarnaast biedt het bedrijf ook mogelijkheden voor het houden van kinderfeestjes, recepties, meetings, trainingen, bruiloften, feesten en partijen waarvoor diverse ruimten beschikbaar zijn. In het pand zijn meerdere exploitatiemogelijkheden denkbaar zoals onder andere een pannenkoekenrestaurant, een themarestaurant, een “all you can eat” restaurant, een steakhouse, al dan niet in combinatie met feesten en partijen. De indeling en afwerking van het bedrijf zijn zo gerealiseerd dat een omzetting naar een ander concept geen gigantische investeringen met zich mee hoeven te brengen.

Ligging:

Dit restaurant is gelegen te midden van de prachtige natuur van de Oisterwijkse Bossen en Vennen van maar liefst 415 hectare en nabij de dorpskernen van Moergestel en Oisterwijk en de stad Tilburg uitstekend gecombineerd met een goede ontsluiting richting Eindhoven, Tilburg en Den Bosch. De Oisterwijkse Bossen en Vennen is een prachtig natuur-, wandel- en fietsgebied welke tevens onderdeel uitmaakt van het Nationaal Landschap Het Groene Woud.

Parkeren:

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig middels een groot parkeerterrein op eigen grond aan de overzijde van de weg van het bedrijf.

Personeel:

Op het bedrijf rusten een aantal personele verplichtingen welke gerespecteerd dienen te worden en op aanvraag verkrijgbaar zijn.

Verplichtingen:

Volgens opgave van verkoper rusten er geen verplichtingen op het bedrijf ten aanzien van een brouwerij of andere leveranciers welke koper verplicht is over te nemen. In het bedrijf is een drankenkoeling aanwezig welke in bruikleen is van Coca Cola.

Openingstijden:

Maandag t/m zaterdag vanaf 12.00 uur Zondag vanaf 11.00 uur Keuken geopend tot 20.00 uur

Registergoed:

Het betreft hier de huur van het registergoed bestaande uit een restaurant met zaal, terrassen, speeltuin, onzelfstandige bovenwoning, parkeerterrein en het naastgelegen gildehuis met schietbaan en evenemententerrein. Zowel de bovenwoning alsmede het naastgelegen gildehuis met schietbaan en evenemententerrein zijn onderverhuurd. Voor verdere huurcondities kunt u contact opnemen met bovenstaand contactpersoon.

Locatie:

Zandstraat 1
5066 CA Moergestel, Nederland

Sinds 1972 De horecamakelaar voor Zuid-Oost Nederland