Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Restaurant Sluiszicht te Maasbracht

Ter overname aangeboden

Specificaties

Schitterend restaurant idyllisch gelegen pal aan de binnenhaven van het Limburgse maasdorp Maasbracht.

  • Advertentie nr: 568
  • Regio: Limburg
  • Adres: Tipstraat 13 Maasbracht
  • Type: Brasserie, Restaurant
  • Woning: Er is geen woonruimte aanwezig. De appartementen boven het restaurant behoren niet tot het aangeboden bedrijfsgedeelte en worden separaat verhuurd.
  • Zitplaatsen: Restaurant 50/60 zitplaatsen, terras 20 zitplaatsen
  • Vraagprijs Inventaris/Goodwill: € 119.000,00
  • Huurprijs Registergoed: € 2.050,00 excl. btw per maand
  • Contactpersoon: Patrick Freriks
  • Telefoonnummer: 06-53223766

Terug naar het overzicht

Omschrijving:

Dit schitterende restaurant is idyllisch gelegen pal aan de binnenhaven van het Limburgse maasdorp Maasbracht, welke nauw verbonden is met de Maas welke verbonden is aan het Julianakanaal middels een sluizencomplex. Op de maasboulevard vinden veel economische activiteiten plaats die met de binnenvaart en ook de pleviervaart samenhangen. Maasbracht heeft een grote industriehaven met industrieterrein Koeweide. Daarnaast bevinden zich er nog meerdere kleinere bedrijventerreinen. Ook kenmerkt Maasbracht zich met de ligging aan de  Maasplassen, een van de parels die Limburg rijk is en tevens het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland waar je kunt zwemmen, surfen, zeilen, duiken, roeien, kanoenen, kayakken, waterskiën, wakeboarden of een rondvaart kunt maken over de Maas en de Maasplassen.

Dit mooie bedrijf waar de intieme sfeer wordt bepaald door sfeervol kaarslicht, glas in loodramen, unieke wandschilderingen uit 1939 en vele antieke scheepsattributen, is een zaak waar hoogstaande gastronomie en betaalbaarheid nog samen gaan. De keuken is Frans, Europees en Nederlands.  Het restaurant  beschikt over een schitterende serre aan de voorzijde waarvan de gehele voorpui open kan en toegang biedt naar het zonnige terras waar de gast kan genieten van het uitzicht over de haven van Maasbracht.

Het restaurantgedeelte beschikt over een ruime uitgiftebar met voldoende afzetmogelijkheden. De ruime bedrijfskeuken is van alle benodigde apparatuur voorzien. Op de 1e verdieping bevindt zich een ruime kantoorruimte en onder het restaurant bevindt zich een grote beloopbare kelderruimte welke beide bij de gehuurde bedrijfsruimte horen.

Al met al een uitstekend restaurant op een mooie locatie zeer geschikt voor een ondernemers- duo of echtpaar.

 

 

Ligging:

Idyllisch gelegen pal aan de binnenhaven van het Limburgse maasdorp Maasbracht.

Parkeren:

Voldoende gratis openbare parkeermogelijkheden in de directe omgeving.

Personeel:

1 fulltime kok voor onbepaalde tijd voor 38 uren per week. 1 medewerker bediening voor onbepaalde tijd voor 32 uren per week. Verder zijn er in het seizoen enkele oproepmedewerkers werkzaam.

Inventaris/Goodwill:

De vraagprijs voor deze bijzondere, mooie en goedlopende bedrijfsvoering inclusief inventaris/goodwill bedraagt € 119.000,00. Een inventarislijst is opgemaakt en op verzoek verkrijgbaar.

Verplichtingen:

Volgens opgave van verkoper rusten er geen verplichtingen op het bedrijf jegens een brouwerij, leveranciers of andere derden welke koper verplicht is over te nemen.

Registergoed:

Het betreft hier een huurpand. Huurder verkrijgt een huurovereenkomst op basis van 5 jaren met 5 optiejaren. De huurprijs bedraagt € 2.050,00 per maand. Huurwaarborg: 3 maanden huur.

Omzet:

Omzetcijfers zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Locatie:

Tipstraat 13
6051 CV Maasbracht, Nederland

Sinds 1972 De horecamakelaar voor Zuid-Oost Nederland