Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Snackbar Foodplanet te Tilburg

Specificaties

Nette wijkcafetaria met aantrekkelijke overnamecondities in gerenoveerde woonwijk van Tilburg met groot verzorgingsgebied.

 • Advertentie nr: 662
 • Regio: Noord Brabant
 • Adres: Hoefstraat 125 Tilburg
 • Type: Cafetaria
 • Bedrijfsoppervlakte: 95 m2
 • Perceel: 160 m2
 • Woning: Op de 1e en 2e verdieping boven de cafetaria bevindt zich een zelfstandige woning met eigen opgang welke optioneel ook erbij gehuurd kan worden middels een separate huurovereenkomst.
 • Zitplaatsen: zitgedeelte 12 zitplaatsen
 • Vraagprijs Inventaris/Goodwill: € 49.000,00
 • Huurprijs Registergoed: op aanvraag verkrijgbaar
 • Contactpersoon: Ries Wijnen
 • Telefoonnummer: 06-22472577

Terug naar het overzicht

Omschrijving:

Snackbar Foodplanet, een ideale wijkcafetaria voor o.a. startende ondernemers die dit mooie vak willen uitoefenen. De zaak, schoon en goed onderhouden, is gunstig gelegen in een groot verzorgingsgebied in de wijk Groeseind-Hoefstraat welke circa 7.100 inwoners telt en ligt aan de noordrand van het centrum van Tilburg. Al met al een goed bereikbare en toegankelijke zaak met openbare parkeerplaatsen voor de deur en op korte loopafstand. Het huidige ondernemerspaar is hier sinds 2015 actief en zijn nu op zoek naar een waardige opvolger. De zaak heeft een afhaalgedeelte met separate entree en een zitgedeelte met 12 zitplaatsen, uitgiftebar, dames- en herentoilettengroep, 2 kansspelautomaten en separate entree. De bedrijfsruimte is voorzien van goede inventaris waaronder een frituuroven van De Kuiper en een softijsmachine van Carpigiani welke nog jaren vooruit kunnen. De zaak is 6 dagen per week geopend vanaf 13.00 uur. Achter het afhaalgedeelte en het zitgedeelte bevindt zich nog een voorbereidingskeuken met opslagruimte met aansluitend een binnenplaats met overkapping en schuur voor opslag. Optioneel is het mogelijk om bij de zaak te wonen. Boven de cafetaria bevindt zich een zelfstandige woning met eigen opgang welke ook door het huidige ondernemerspaar middels een separate huurovereenkomst gehuurd word. Indien gewenst, kan de huur van deze woning ook worden overgenomen.

Ligging:

Snackbar Foodplanet is gelegen op een zichtlocatie aan een doorgaande weg in de wijk Groeseind-Hoefstraat in het stadsdeel Oud-Noord van Tilburg. Deze wijk ligt tussen de Ringbaan-Noord, de Ringbaan-Oost, de Molenstraat en de Houtstraat. Er staan huurwoningen en vooroorlogse koopwoningen. De afgelopen jaren heeft Groeseind een inhaalslag gemaakt ten opzichte van de andere Tilburgse woonwijken. Het nieuwe Groeseind bestaat uit gebouwen voor ouderen, gezinnen en alleenstaanden. Kortom, iedereen voelt zich hier thuis. Het hart van de nieuwe wijk is het St. Pieterspark, een groene zone van ca. 10.000 m2 waar het voor jong en oud goed toeven is. Veel aandacht is besteed aan de openbare inrichting van Groeseind: ruime en autoluwe straten, parkeervoorzieningen áchter de woningen, veel groene zones en speelplekken voor de kinderen. Groeseind biedt een heerlijke leefomgeving aan iedereen. Op fietsafstand van het station, vlak bij diverse ontsluitingswegen én dichtbij alle dagelijkse voorzieningen: wonen in Groeseind betekent Thuis zijn in de Stad.

Personeel:

Geen overname van personeel.

Inventaris/Goodwill:

Een inventarislijst is opgemaakt en op verzoek verkrijgbaar. Voor de vraagprijs van de inventaris/goodwill download de brochure op deze pagina of neem telefonisch contact op met bovenstaand contactpersoon.

Verplichtingen:

Bruikleen drankenkoeling van Coca Cola en 2 kansspelautomaten via Amigo Speelautomaten B.V. Er rusten verder geen (afname-)verplichtingen van leveranciers op het bedrijf.

Openingstijden:

Openingstijden: Woensdag t/m maandag van 13.00 - 22.00 uur Dinsdag: gesloten

Registergoed:

Het betreft hier de huur van de bedrijfsruimte op de begane grond. Optioneel is het mogelijk om ook de zelfstandige bovenwoning op de 1e en 2e verdieping met separate opgang erbij te huren. De bovenwoning beschikt over 2 slaapkamers, woonkamer met open keuken, badkamer met douche en toilet en een balkon. Voor de huurprijs van de bedrijfsruimte en de huurprijs van de zelfstandige bovenwoning download de brochure op deze pagina of neem contact op met bovenstaand contactpersoon.

Extra informatie:

Een vetafscheider is aanwezig.

Locatie:

Hoefstraat 125
5014 NJ Tilburg, Nederland

Sinds 1972 De horecamakelaar voor Zuid-Oost Nederland