Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Toplocatie aan levendig marktplein dorp Zuid-Oost Brabant

Specificaties

Te huur voormalig Grandcafé Het Wapen van Someren

  • Advertentie nr: 550
  • Regio: Noord Brabant
  • Adres: Wilhelminaplein 32 Someren
  • Type: Eetcafe, Grand Café, Horecapand, Lunchroom, Restaurant
  • Bedrijfsoppervlakte: 325 m2
  • Woning: Er is GEEN woonruimte aanwezig.
  • Huurprijs Registergoed: Op aanvraag verkrijgbaar
  • Contactpersoon: Patrick Freriks
  • Telefoonnummer: 06-53223766

Terug naar het overzicht

Omschrijving:

Dit horecaobject betreft een voormalig grandcafé met grote glazen voorpuien met de mogelijkheid voor een prachtig groot terras op gemeentegrond aan de voorzijde.  De horecaruimte beschikt verder over een bedrijfskeuken, dames-, heren- en invalidentoiletgroep alsmede een ruime kelder voor opslag. De totale netto bedrijfsoppervlakte inclusief kelder en exclusief terras bedraagt ca. 325 m. Het grandcafé bood in het verleden plaats aan circa 100 couverts (ruime opzet). Het terras had een capaciteit van circa 150 zitplaatsen. De glazen voorpuien aan de voorzijde zijn voorzien van volledig openslaande deuren zodat het geheel erg laagdrempelig en uitnodigend is voor de gast. In de bedrijfsruimte zijn al meerdere voorzieningen getroffen zoals luchtventilatie, noodvoorzieningen alsmede een vetafscheider welke is aangesloten op het openbaar riool. Het maximale geluidsniveau wat er plaatse gehanteerd mag worden bedraagt maximaal 90 dBA, geschikt voor o.a. een grandcafé of eetcafé. Namens en in opdracht van Heineken zijn wij op zoek naar enthousiaste kandidaten met een geschikt concept voor deze schitterende locatie. Graag horen wij uw plannen aan !

Ligging:

Dit horecaobject is centraal gelegen aan een schitterend plein op een uitstekende locatie aan het Wilhelminaplein in het centrum van Someren. Alle activiteiten van dit zeer actieve dorp vinden voor de deur van dit horecaobject plaats, zoals o.a. de jaarlijkse Kermis, zomeractiviteiten, de weekmarkt en de druk bezocht Kennedymars !. De horecabedrijfsruimte ligt aan de voorzijde op de kop van dit marktplein en langszij aan de winkelstraat, de Postelstraat.

Parkeren:

Rondom het Wilhelminaplein, in de Postelstraat alsmede op het naastgelegen parkeerterrein bij supermarkt Jumbo is volop gratis parkeergelegenheid aanwezig. Het betreft hier parkeren in de blauwe zone maximaal 2 uur met parkeerschijf tijdens winkeltijden op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag tussen 8.00 en 18.00 uur en op vrijdag (koopavond) van 8.00 - 21.00 uur. Buiten deze tijden en op zondag is het vrij parkeren zonder parkeerschijf.

Personeel:

Niet van toepassing.

Verplichtingen:

Op het horecaobject rust een hoofdhuurovereenkomst met bierafnameverplichting van Heineken. Verder zijn er geen verplichtingen ten aanzien van andere leveranciers of derden welke huurder verplicht is over te nemen.

Openingstijden:

Door huurder zelf te bepalen conform de opening- en sluitingstijden vermeld in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) van de gemeente Someren.

Registergoed:

Het registergoed wordt gehuurd van Heineken, met hieraan gekoppeld een bierafnameverplichting.

Locatie:

Wilhelminaplein 32
5711 EL Someren , Nederland

Sinds 1972 De horecamakelaar voor Zuid-Oost Nederland