Aanbod

Vorige paginaPagina printen | Download de brochure

Voormalig Danscafé centrum Bergeijk


Object kenmerk

397

Object status

Te koop/Te huur

Provincie

Noord Brabant

Soort

Eetcafe Cafe

Locatie

Hof 122, 5571 CA Bergeijk

Ligging

Gelegen aan een winkel- en horecastraat in hartje centrum van Bergeijk. Direct voor het pand is gratis openbare parkeergelegenheid aanwezig.

Omschrijving

Namens de pandeigenaar zijn wij op zoek naar een geschikte huurder voor dit pand. Voorheen stond deze zaak bekend als het Donskaffee en Danscafe De Speedy. Op dit moment is het café gesloten en in afwachting van een nieuwe exploitant. Er is nog wel inventaris en inrichting aanwezig welke aangevuld dient te worden. In potentie kan hier weer een gezellig (dans-)café van gemaakt worden. De uitstraling daarvoor is zeker aanwezig. Het grote is dat er een minimale overnamesom is voor de inventaris. De locatie is hartje centrum Bergeijk, te midden van meerdere horecabedrijven, waaronder een aantal cafés welke gezamenlijk het uitgaanspubliek van Bergeijk en omliggende dorpen bedienen. Het pand beschikt over een frontbreedte van ruim 7 meter en het cafégedeelte heeft een verkoopvloeroppervlakte van circa 125 m² en beschikt over twee uitgiftebars en een DJ Booth. Aangrenzend aan de achterzijde van het café bevinden zich de dames- en herentoiletgroep, alsmede een keukenruimte, magazijnruimte met biertanks en opslagruimte. Aan de voorzijde van het pand bevindt zich een klein terras van circa 20 m² voor circa 20 zitplaatsen. Boven de zaak bevindt zich een woning, welke eveneens separaat te bereiken is en thans nog verhuurd is. De woning beschikt over een ruime woonkamer, 4 slaapkamers waarvan één met balkon, badkamer met douche, ligbad en toilet, wasruimte, keuken, berging en groot dakterras. Indien de nieuwe exploitant niet zelf bij deze zaak gaat wonen, heeft hij het voordeel van een bepaalde huuropbrengst van deze woonruimte. Voor een uitgebreide brochure en/of een afspraak voor een geheel vrijblijvende bezichtiging kunt u contact opnemen met onderstaand contactpersoon.

Inventaris/Goodwill

Overname van inventaris in overleg en nog nader overeen te komen.

Registergoed

Het registergoed wordt u zowel te huur als te koop aangeboden. Voor de huurprijs alsmede de vraagprijs van het registergoed kunt u contact opnemen met onderstaand contactpersoon.

Contactpersoon

Ries Wijnen tel. 06-22472577