Aanbod

Vorige paginaPagina printen | Download de brochure

Cafetaria Eethuis Het Kroontje te Weebosch (Bergeijk)


Object kenmerk

401

Object status

In prijs verlaagd

Provincie

Noord Brabant

Soort

Lunchroom Eetcafe Cafetaria

Locatie

Weebosch 70, 5571 LZ Weebosch (Bergeijk)

Ligging

gelegen aan de doorgaande weg van Bergeijk naar Eersel en Luyksgestel in de dorpskern van Weebosch, een kerkdorp van de gemeente Bergeijk. De gemeente Bergeijk is een zeer toeristische gemeente in de Brabantse Kempen met diverse campings, bezienswaardigheden, schitterende natuur en vele fiets- en wandelroutes.

Omschrijving

Cafetaria Eethuys Het Kroontje is een knus en gemoedelijk horecabedrijf gevestigd in een voormalige boerderij. De cafetaria heeft hoofdzakelijk een afhaalfunctie en wordt het gehele jaar goed bezocht door de plaatselijke inwoners. Ook bezorgd het bedrijf in de directe maaltijden aan huis welke via thuisbezorgd.nl bestelt kunnen worden. Het naastgelegen eethuis biedt plaats aan circa 50 gasten, Hier kan de gast terecht om een lekker hapje te eten uit de menukaart bestaande uit o.a diverse vlees- en visschotels, pasta's, salades en pizza's. Aan de voorzijde van het pand bevindt zich een zonnig terras met ca. 40 zitplaatsen waar het in de zomermaanden heerlijk toeven is. De zaak is thans 6 dagen per week geopend. Achter de cafetaria bevindt zich een ruime bedrijfskeuken, afwaskeuken, magazijnruimte, buitenopslag met koel- en vriescel en achtergelegen tuin. Middels een interne opgang is de bovenwoning te bereiken welke beschikt over 3 slaapkamers, badkamer met ligbad en toilet en een ruime zolderkamer welke ingericht kan worden als woonkamer. De huidige exploitanten hebben de zaak afgelopen jaren tot een volwaardige horecabedrijf op weten te bouwen met een goede omzet welke nog steeds groeiende is. Kortom een mooi en divers bedrijf met potentie ideaal voor een horecastel of duo. Daar de huidige exploitanten een andere uitdaging willen aangaan in de horeca mogen wij u deze zaak ter overname aanbieden.

Omzet

Omzetindicatie € 210.000,00 op jaarbasis.

Inventaris/Goodwill

Het betreft hier een nette en goed onderhouden inventaris. Een inventarislijst is opgemaakt en op verzoek verkrijgbaar. De vraagprijs van de inventaris/goodwill is verlaagd naar € 65.000,00. EEN SERIEUS BOD WORDT GEVRAAGD !

Verplichtingen

Op het bedrijf rusten geen verplichtingen ten aanzien van een brouwerij of speelautomaten.

Registergoed

Het betreft hier een ruim huurpand met bovenwoning. De bedrijfsoppervlakte bedraagt ca. 175 m2 en de woonoppervlakte van de bovenwoning bedraagt ca. 110 m2. De huurprijs bedraagt € 1.750,00 excl.. BTW per maand voor de bedrijfsruimte en € 500,00 per maand (niet BTW belast) voor de onzelfstandige bedrijfswoning op de bovenverdieping.

Prijs

€ 65.000,00

Contactpersoon

Ries Wijnen tel. 06-22472577