Aanbod

Vorige paginaPagina printen | Download de brochure

Café/Eetcafé 't Pleintje te Hapert


Object kenmerk

418

Object status

Ter overname aangeboden

Provincie

Noord Brabant

Soort

Restaurant Lunchroom Eetcafe Cafe

Locatie

Kerkstraat 51, 5527 EE Hapert

Ligging

gelegen op een zichtlocatie aan een kruispunt van fietsroutes in de dorpskern van het kerkdorp Hapert (gemeente Bladel) midden in de Brabantse Kempen.

Omschrijving

Café/Eetcafé 't Pleintje kent al een lange historie en is tevens het oudste café in Hapert. Het pand stamt uit 1935 welke in 2000 verbouwd en gemoderniseerd is. In 2007 is het café uitgebreid met een sfeervolle serre waar men gezellig een lekker hapje kan eten. Tevens wordt deze serre ook gebruikt voor het houden van feestjes en partijen. Het ruime en fris ogende (eet-)café, is gelegen op een markant punt in het centrum van het dorp. Het (eet-)café is populair bij jong en oud fungeert als thuishaven voor verenigingen en is voorzien van een biljart met volautomatische biljartlift welke men weg kan laten zakken in de vloerkelder. Tevens is de zaak ook in trek bij fietsers daar het gelegen is nabij een fietsknooppunt welke onderdeel uitmaakt van een fietsroutenetwerk in Zuid-Oost Brabant. Speciaal voor de fietsers heeft het café dan ook een reparatieset met banden plakspullen alsmede een fietspomp en oplaadpunt voor elektrische fietsen beschikbaar. De bedrijfsruimte beschikt verder over een compacte bedrijfskeuken met alle benodigde keukenapparatuur, voldoende magazijnruimte alsmede een overkapt terras en buitenterras met terrasverwarming. Op de bovenverdieping bevindt zich de bedrijfswoning welke beschikt over een ruime woonkamer, twee slaapkamers en een badkamer. Al met al een divers horecabedrijf met een breed publiek. Na ruim 17 jaar exploitatie willen de huidige exploitanten de zaak overdragen aan een volwaardige opvolger.

Voor meer info, een uitgebreide brochure of een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met onderstaand contactpersoon.

Omzet

De huidige exploitanten genereren al jaren mooie en stabiele omzetcijfers.

Inventaris/Goodwill

Het betreft hier een nette en goed onderhouden inventaris. Een inventarislijst is opgemaakt en op aanvraag verkrijgbaar.

Verplichtingen

Op het bedrijf rusten een aantal verplichtingen welke verkrijgbaar zijn in een persoonlijk gesprek.

Registergoed

Het betreft hier een ruim huurpand met bovenwoning. De totale bedrijfsoppervlakte bedraagt ca. 275 m2. De bovenwoning beschikt over een woonkamer, twee slaapkamers en een badkamer. De huurprijs is op aanvraag verkrijgbaar.

Prijs

Op aanvraag verkrijgbaar

Contactpersoon

Ries Wijnen tel. 06-22472577

Extra informatie

Het bedrijf is thans 7 dagen per week geopend vanaf 10.00 uur. De keuken is geopend van 11.00 tot 21.00 uur.