Aanbod

Vorige paginaPagina printen | Download de brochure

Café Dokus te Best


Object kenmerk

419

Object status

Te koop

Provincie

Noord Brabant

Soort

Eetcafe Cafe Overig

Locatie

Sonseweg 14, 5681 BJ Best

Ligging

Gelegen op een zichtlocatie aan de provincialeweg N620 (Best - Son en Breugel) in het buitengebied van Best in de nabijheid van natuurgebied de Sonse Heide en de snelwegen A2 en A50. Natuurgebied de Sonse Heide is maar liefst 337 hectare groot. Door het gebied lopen uitgebreide wandel- en fietsroutes waar natuurliefhebbers volop kunnen genieten van de schitterende omgeving.

Omschrijving

Dit gemoedelijke bruine café kent al een lange historie en staat goed bekend in de omgeving. Na ruim 20 jaar exploitatie en vanwege de pensioengerechtigde leeftijd wil de huidige exploitant terecht een stapje terug doen en heeft ons de opdracht gegeven een volwaardige opvolger te vinden. Bij binnenkomst valt gelijk de gemoedelijke huiskamersfeer op. Met een knusse bar en antieke kachel is het hier heerlijk toeven. Van jong tot oud is hier welkom. Aangrenzend aan het cafégedeelte bevindt zich een gezellig zaaltje met eigen barbuffet en biljart met biljartlift welke men weg kan laten zakken in de vloerkelder. Tevens kan het zaaltje middels een scheidingswand afgezonderd worden van het cafégedeelte. Zowel vanuit de café als het zaaltje zijn de dames- en herentoiletgroep te bereiken. Aangrenzend aan het zaaltje bevindt zich nog een serre welke tevens dienst doet als buffetruimte voor feestjes en partijen welke hier regelmatig gehouden worden. Middels een doorgang vanuit het cafégedeelte bereikt u de keuken, woonkamer, kelder en hal met voordeur en toilet en trapopgang van de woning. Op de bovenverdieping bevinden zich drie slaapkamers en badkamer met ligbad en toilet. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een overkapping met koelcel en ruime schuur voor opslag. Zowel aan de voor- en achterzijde bevindt zich een mooi terras waar fietsers in de zomer graag aanleggen. Tevens bevindt zich aan de achterzijde van het pand een leuk speeltuintje voor de kinderen alsmede een jeu de boules baan.

Voor meer info en/of een brochure of bezichtiging kunt u contact opnemen met onderstaand contactpersoon.

Contactpersoon: Ries Wijnen tel. 06-22472577.

Omzet

Omzetcijfers zijn verkrijgbaar in een persoonlijk gesprek.

Inventaris/Goodwill

Het betreft hier een nette en goed onderhouden inventaris. Een inventarislijst is op aanvraag verkrijgbaar.

Verplichtingen


Registergoed

Het betreft hier een café met zaaltje, serre, terras, schuur, speeltuin en naastgelegen woning. De perceeloppervlakte bedraagt ca. 1310 m2. Het totale registergoed inclusief inventaris/goodwill wordt u te koop aangeboden. De vraagprijs is op aanvraag verkrijgbaar.

Prijs

Op aanvraag verkrijgbaar

Contactpersoon

Ries Wijnen tel. 06-22472577