Verkocht en Verhuurd

Vorige paginaPagina printen | Download de brochure

Cafe Zaal Jan van Hoek te Asten


Object kenmerk

472

Object status

Verkocht

Provincie

Noord Brabant

Soort

Restaurant Lunchroom Eetcafe Cafe Overig

Locatie

Markt 12, 5721 GE Asten

Ligging

Aan de markt van het centrum van Asten

Omschrijving

Ilse Aarts (28, Deurne) en Sander van Bokhoven (38, Asten) zijn de nieuwe eigenaren van café-zaal-eetcafé Jan van Hoek aan de Markt in Asten.

Zij nemen op zaterdag 1 december de zaak over van Peter en José van Hoek.

De horecazaak in Asten is een begrip in de regio. Ruim vijftig jaar geleden werd de zaak geopend door Jan van Hoek. Zoon Peter werkt vanaf 1992 in de zaak en werd in 1998 mede-eigenaar. José van Hoek kwam in 1996 in het bedrijf en volgde Jan in 2005 op als een van de eigenaren.

Ilse Aarts en Sander van Bokhoven houden op 1 december de officiële opening. De nieuwe eigenaren veranderen in het begin niet veel. Sander van Bokhoven: “We gaan eerst onze draai vinden binnen het bedrijf en vanuit daar kijken we verder. We beseffen dat het voor de gasten een hele overgang is, omdat er na zoveel jaren nieuwe eigenaren komen. We nemen ook niet zomaar een zaak over, maar één met een geschiedenis en hopelijk een lange en mooie toekomst.’’

De naam van de horecazaak blijft ongewijzigd. Ilse Aarts: “De naam Jan van Hoek is een begrip. We willen het bedrijf graag voorzetten onder dezelfde naam. Uiteraard gaan we dingen veranderen. Zo komt er een nieuwe lunch-, diner- en borrelkaart. De klassiekers blijven op het menu staan, maar er komen tal van nieuwe gerechten bij. Op termijn sluiten we wijzigingen niet uit. Een eigen draai geven aan een bedrijf betekent ook, dat er dingen verdwijnen en nieuwe zaken daarvoor terugkomen.”

Tonny Freriks Horeca-Makelaars begeleidde deze transactie namens de kopers, Ilse Aarts en Sander van Bokhoven en wensen hen heel veel succes toe met deze nieuwe uitdaging !

Heeft u ook begeleiding nodig bij de aankoop van een horecazaak ? Neem dan contact op met ons kantoor op tel. 0493-441200 voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze horecamakelaars. Wij zijn actief in geheel Brabant, Limburg en Gelderland.