Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Broodjeszaak op bedrijvenpark de Borchwerf te Roosendaal

Ter overname aangeboden

Specificaties

Broodjeszaak met zeer aantrekkelijke huurprijs op bedrijvenpark de Borchwerf te Roosendaal.

 • Advertentie nr: 606
 • Regio: Noord Brabant
 • Adres: Belder 2 Roosendaal
 • Type: Lunchroom, Broodjeszaak, Afhaalrestaurant, Bezorging
 • Bedrijfsoppervlakte: 103 m2
 • Woning: er is geen woonruimte aanwezig.
 • Zitplaatsen: binnen tot 50 zitplaatsen.
 • Vraagprijs Inventaris/Goodwill: Op aanvraag verkrijgbaar
 • Huurprijs Registergoed: € 333,33 inclusief gas, water en elektra (niet BTW belast) per maand
 • Contactpersoon: Ries Wijnen
 • Telefoonnummer: 06-22472577

Terug naar het overzicht

Omschrijving:

Broodjeszaak De Borchwerf is sinds 1 mei 2017 gevestigd in het gebouw van Thuiszorg West Brabant.

De zaak beschikt over een eigen entree, een frisse, moderne en gezellige eetgelegenheid en een open bedrijfskeuken. Tevens is er magazijnruimte  aanwezig.  Ook is het mogelijk om tegen een vergoeding gebruik te maken van vergaderruimtes welke in het gebouw van Thuiszorg West Brabant gelegen zijn met eventueel naar wens een geheel verzorgde vergaderlunch.

Werknemers van Thuiszorg West Brabant, werknemers van bedrijven op het bedrijvenpark en bezoekers van bedrijven op het bedrijvenpark kunnen in de broodjeszaak terecht voor een lunch of voor het afhalen van vers belegde koude en warme broodjes. Ook verzorgd en bezorgd de zaak belegde broodjes en bedrijfslunches bij bedrijven op bedrijvenpark  de Borchwerf en bedrijventerrein Majoppeveld te Roosendaal. Voor een eerste indruk kunt u ook even kijken op de website van dit horecabedrijf www.broodjeszaakdeborchwerf.nl.

Ligging:

gelegen op een zichtlocatie aan een doorgaande weg in het gebouw van Thuiszorg West-Brabant op het bedrijventerrein Borchwerf te Roosendaal.

Parkeren:

voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Personeel:

Op het bedrijf rusten geen personele verplichtingen welke koper verplicht is over te nemen.

Inventaris/Goodwill:

Het betreft hier een complete en goed onderhouden bedrijfsinventaris. Een inventarislijst is opgemaakt en op verzoek verkrijgbaar. Voor de vraagprijs download de brochure op deze pagina of neem contact op met bovenstaand contactpersoon.

Verplichtingen:

Geen verplichtingen. Alleen bruikleen van een diepvrieskist van een leverancier.

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 15.00 uur. Zaterdag en zondag gesloten. Verruiming van de openingsdagen en tijden is mogelijk conform de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) van de gemeente Roosendaal.

Registergoed:

Het betreft hier de huur van een bedrijfsruimte welke gevestigd is in het gebouw van Thuiszorg West-Brabant en van deze organisatie gehuurd wordt. De meer dan zeer aantrekkelijke huurprijs bedraagt € 333,33 per maand (geen BTW) inclusief verbruik van gas, water en elektra.

Omzet:

De omzet wordt thans gerealiseerd met 27,5 openingsuren per week en 42 openingsweken per jaar. Verruiming van de openingsuren en het aantal weken bieden dan nog volop mogelijkheden voor verruiming van de omzet. Omzetcijfers zijn op aanvraag verkrijgbaar of download de brochure op deze pagina.

Locatie:

Belder 2
4704 RK Roosendaal, Nederland

Sinds 1972 De horecamakelaar voor Zuid-Oost Nederland