Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Verkoop

Uw horecabedrijf verkopen ?

Wij besteden honderd procent van onze tijd aan de verkoop, aankoop, verhuur en taxaties van horecaexploitaties en horecavastgoed. Tonny Freriks is al sinds 1972 een grotere speler in vraag en aanbod in de horecabranche in het Zuiden en Oosten van Nederland in de provincies Brabant, Limburg en Gelderland. Bij uw besluit tot verkoop weet u dat u bij ons aan het juiste adres bent.

Aan de verkoop gaat een heel proces vooraf. Wij helpen u graag bij de juiste keuzes op basis van een uitgewerkt plan. U kunt daarbij rekenen op ons professioneel advies over de mogelijke opbrengst, geschikte vraagprijs, zakelijke aanpak, naamsbekendheid in de markt, uitgebreid mediaplan, breed netwerk, kopers bestand, kennis van de plaatselijke horecamarkt, fiscaal advies in samenspraak met uw accountant en actieve en persoonlijke begeleiding. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en vind de juiste klik die past bij een samenwerking met u als ondernemer naar een succesvolle verkoop van uw horecabedrijf waar u zo veel energie en aandacht aan hebt geschonken. Wij doen dat ook!

Neem contact op met ons kantoor op tel. 0493-441200 voor het maken van een afspraak voor een geheel vrijblijvend gesprek met een van onze horecamakelaars of vul het contactformulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bekijk volledig aanbod

Heeft u vragen? Laat ons u bellen.

Vul onderstaand contactformulier in, en wij bellen of mailen u zo snel mogelijk terug.

Sinds 1972 De horecamakelaar voor Zuid-Oost Nederland