Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Over ons

Tonny Freriks Horeca-makelaars begeleid, adviseert en ondersteunt al sinds 1972 binnen de gehele horecabranche ondernemers, starters, banken, gemeenten en intermediairs bij verkoop, aankoop, verhuur, huur, advies en taxaties van horecabedrijven en horecavastgoed in de provincies Noord Brabant, Limburg, Gelderland. Onze makelaars en taxateurs hebben hun eigen werkgebied, een gedegen horeca ondernemersachtergrond, een breed netwerk en kennis van de plaatselijke horeca. Zij volgen de ontwikkelingen in de horecabranche op de voet.

Maar wat maakt ons echt uniek? Onze betrokkenheid! Wij begeleiden, ondersteunen en adviseren u bij het gehele proces van verkoop, aankoop, verhuur, huur, personeelsoverdracht, financiering, het opstellen van contracten, aanvragen van vergunningen en het leggen van contacten met leveranciers.

Bekijk volledig aanbod

Heeft u vragen? Laat ons u bellen.

Vul onderstaand contactformulier in, en wij bellen of mailen u zo snel mogelijk terug.

Patrick Freriks, zoon en opvolger van oprichter Tonny Freriks. Sinds augustus 2008 directeur van Tonny Freriks Horeca-Makelaars. Daarnaast horecamakelaar en adviseur in de regio's Oost-Brabant en Limburg en taxateur in de regio's Brabant en Limburg.

Ries Wijnen, horecamakelaar en adviseur in de regio's Midden- en West Brabant en taxateur in de regio's Brabant en Gelderland.

René van Beuningen, horecamakelaar en adviseur in de regio Nijmegen/Arnhem (Gelderland)

Cees Rosendaal, horecamakelaar en adviseur in de regio Gelderland Oost/Twente

Mandy van den Boogaard, secretaresse en medewerkster backoffice.

Sinds 1972 De horecamakelaar voor Zuid-Oost Nederland