Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Aankoop

Wat komt er kijken bij het aankopen van een horecabedrijf ?

Bij de aankoop van een horecabedrijf stelt u zich de nodige vragen. En terecht. Tonny Freriks Horeca-makelaars helpt u daar graag bij. Of het nu gaat om advies, een taxatie, een prijsbepaling, volledige aankoopbegeleiding of gewoon een vraag over het aanbod bij makelaars in de branche.

Bij de aankoop van een horecabedrijf gaat het niet alleen om de prijs die u ervoor betaald. Tonny Freriks Horeca-makelaars is voor u een wezenlijke sparringpartner in het aankoop proces. Een stappenplan waarbij bezichtigingen, ondernemingsplan, financiering, vergunningen, (huur)onderhandelingen,  juridische contract bespreken met de juiste commerciële inslag, bekeken worden.  Met een betrokken aanpak en aandacht stellen wij u in de gelegenheid om de juiste koers voor de toekomst uit te zetten en uw aandacht op andere zaken te richten. Wij besparen u op de juiste momenten tijd en geld. Met gedegen en actuele kennis van de horecamarkt zijn wij voor u in staat een correcte transactie te bedingen. Deze aandacht overtreft onze courtage!

Neem voor meer informatie contact met ons kantoor op tel. 0493-441200 of vul het contactformulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bekijk volledig aanbod

Heeft u vragen? Laat ons u bellen.

Vul onderstaand contactformulier in, en wij bellen of mailen u zo snel mogelijk terug.

Sinds 1972 De horecamakelaar voor Zuid-Oost Nederland