Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Cafetaria Eethuys Het Kroontje te Bergeijk

Specificaties

Cafetaria Eethuis gelegen in de dorpskern van Weebosch, een kerkdorp van de gemeente Bergeijk in de Brabantse Kempen.

 • Advertentie nr: 619
 • Regio: Noord Brabant
 • Adres: Weebosch 72 Bergeijk
 • Type: Beleggingspand, Cafetaria, Eethuis, Horecapand, Pizzeria, Restaurant, Bezorging
 • Bedrijfsoppervlakte: 280 m2
 • Perceel: 529 m2
 • Bouwjaar: 1930
 • Verdiepingen: 1
 • Woning: Het betreft hier een onzelfstandige bedrijfswoning op de 1e verdieping bestaande uit 3 slaapkamers, badkamer met toilet en een ruime woonkamer.
 • Zitplaatsen: Cafetaria: 8, Eethuis: 50, Terras: 40
 • Vraagprijs Inventaris/Goodwill: € 87.500,00
 • Vraagprijs Registergoed: € 430.000,00 K.K.
 • Huurprijs Registergoed: bedrijfsruimte € 1.750,00 excl. btw en bovenwoning € 500,00 (niet-btw belast) per maand
 • Contactpersoon: Ries Wijnen
 • Telefoonnummer: 06-22472577

Terug naar het overzicht

Omschrijving:

Cafetaria Eethuys Het Kroontje is gevestigd in een voormalige boerderij gelegen aan de doorgaande weg van Bergeijk richting Eersel en Luyksgestel in de dorpskern van Weebosch, een kerkdorp van de gemeente Bergeijk, een zeer toeristische gemeente met diverse campings, bezienswaardigheden, schitterende natuur en zijn uitgestrekte bossen van de Cartierheide en de Peelse Heide met vele fiets- en wandelroutes in de Brabantse Kempen en in nabijheid van de Belgische grens.

De cafetaria heeft hoofdzakelijk een afhaalfunctie voor het afhalen van frites, snacks, belegde broodjes, schotels en pizza’s. De cafetaria wordt het gehele jaar goed bezocht door de plaatselijke inwoners. Ook bezorgd het bedrijf in de directe omgeving maaltijden aan huis welke via thuisbezorgd.nl bestelt kunnen worden. Het naastgelegen eethuis ademt een knusse en gemoedelijke sfeer uit welke plaats biedt aan circa 50 gasten. Hier kan de gast terecht om een lekker hapje te eten uit de menukaart bestaande uit onder andere diverse vlees- en visschotels, pasta’s, salades en pizza’s. Aan de voorzijde van het pand bevindt zich een zonnig terras welke plaats biedt aan circa 40 gasten waar het in de zomermaanden heerlijk toeven is. Achter de cafetaria bevindt zich een ruime bedrijfskeuken, afwaskeuken, magazijnruimte en buitenopslag met koel- en vriescel. Middels een interne opgang is de bovenwoning te bereiken welke beschikt over 3 slaapkamers, een badkamer met ligbad en toilet en een woonkamer.

Ligging:

Gelegen aan een doorgaande weg in de dorpskern van Weebosch, een kerkdorp van de gemeente Bergeijk.

Parkeren:

Voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Personeel:

Volgens opgave van verkoper geen overname van personeel.

Inventaris/Goodwill:

Het betreft hier een complete en goed onderhouden inventaris. Volgens opgave van de huidige exploitanten hebben zij diverse vervangingsinvesteringen in onder andere een Kiremko bakwand, kassasysteem, koelkasten, diverse keuken inventarisonderdelen en meubilair. Een inventarislijst is opgemaakt en op verzoek verkrijgbaar.

Verplichtingen:

Volgens opgave van verkoper rusten er geen verplichtingen op het bedrijf ten aanzien van een brouwerij, speelautomaten of leveranciers.

Openingstijden:

Woensdag t/m vrijdag van 15.00 - 20.00 uur Zaterdag en zondag van 12.00 - 20.00 uur Maandag en dinsdag: gesloten In het hoogseizoen in de zomer ruimere openingstijden.

Registergoed:

Het registergoed betreft een voormalige langgevelboerderij boerderij en beschikt over een cafetaria met eethuis op de begane grond met terras, erf en tuin en een onzelfstandige bedrijfswoning op de bovenverdieping. De huurprijs voor het bedrijfsgedeelte op de begane grond bedraagt thans € 1.750,00 excl. btw per maand en € 500,00 (niet-belast) voor de onzelfstandige bedrijfswoning op de bovenverdieping. Namens de verhuurder c.q. pandeigenaar mogen wij u het registergoed ook te koop aanbieden. De vraagprijs van het registergoed bij verkoop bedraagt € 430.000,00 K.K.

Locatie:

Weebosch 72
5571 LZ Bergeijk, Nederland

Sinds 1972 De horecamakelaar voor Zuid-Oost Nederland