Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Cafetaria op zichtlokatie centrum binnenstad Helmond

Specificaties

Cafetaria De Wal ligt op een zichtlokatie in het centrum van Helmond.

  • Advertentie nr: 562
  • Regio: Noord Brabant
  • Adres: Noord Koninginnewal 44 Helmond
  • Type: Cafetaria
  • Woning: Er is een bovenwoning aanwezig.
  • Zitplaatsen: 15 zitplaatsen (5 tafels) alsmede een bar met 8 barkrukken. Daarnaast is een afhaalgedeelte aanwezig en een terras met 5 tafels en ca. 18 terrasstoelen.
  • Vraagprijs Inventaris/Goodwill: Download de brochure!
  • Huurprijs Registergoed: € 2.244,00 incl. woning
  • Contactpersoon: Patrick Freriks
  • Telefoonnummer: 06-53223766

Terug naar het overzicht

Omschrijving:

Cafetaria wordt sinds 2000 geëxploiteerd door de verkopers. De cafetaria heeft een breed assortiment waaronder het unieke Steppegras concept. (Cafetaria is in het bezit van de officiële Steppegras licentie).

Aan de voorzijde van de cafetaria zit een volledig glazen pui met dubbele openslaande deuren waardoor het pand een laagdrempelig en uitnodigend karakter heeft. Aan de achterzijde is een ontsluiting aanwezig zowel voor bezorging als voor de ontvangst van goederen door de leverancier. Er is een ontheffing om een bedrijfsauto met opdruk te plaatsen.

Ligging:

Cafetaria de Wal is gelegen in het centrum van de stad Helmond, een stad in Brabant met ca 90.000 inwoners. De Noord Koninginnewal is een levendige straat met veel activiteiten en een uitloop op een plein waar de wekelijkse Markt elke week staat opgesteld. Ook de kermis, welke 2 keer per jaar plaatsvindt, staat direct tegenover de cafetaria. Voordeel van deze zaak is dat het een uitstekende bereikbaarheid heeft met het openbaar vervoer en de auto en anderzijds ook mee profiteert van alle activiteiten van de binnenstad. De ligging betreft een prima zichtlocatie.

Parkeren:

Voor de deur is een groot parkeerterrein, tegen betaling.

Personeel:

Geen langlopende arbeidsverplichtingen. Uitsluitend 2 flexibele oproepkrachten.

Inventaris/Goodwill:

Een inventarislijst met de complete over te nemen bedrijfsinventaris is op verzoek verkrijgbaar. Ondanks dat de inventaris ietwat gedateerd is, bevindt deze zich in uitstekende staat en wordt er uitstekend onderhoud op gepleegd.

Verplichtingen:

Op het bedrijf rusten geen verplichtingen voor speelautomaten, leveranciers, leasecontracten of brouwerij verplichtingen, welke een koper verplicht is om over te nemen.

Openingstijden:

Het bedrijf is 5 dagen per week geopend van 12.00 tot 21.00 uur. Maandag en dinsdag is de cafetaria gesloten. Tijdens de corona zijn er aangepaste openingstijden.

Registergoed:

Huurpand met een bovenwoning. De woning heeft een geïntegreerde opgang en is verder voorzien van een keuken, woonkamer, dakterras, badkamer en 2 grote slaapkamers, kantoorruimte en een ruime bergzolder.

Omzet:

De omzet, voor corona, lag tussen € 250.000,00 en € 300.000,00 op jaarbasis.

Sinds 1972 De horecamakelaar voor Zuid-Oost Nederland