Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Casco horecaruimte in het centrum van Helmond

Specificaties

Casco horecaruimte in het centrum van Helmond zeer geschikt voor een horecaconcept met een dag- en avondfunctie. Graag horen wij uw plannen aan!

  • Advertentie nr: 649
  • Regio: Noord Brabant
  • Adres: Kerkstraat 37 Helmond
  • Type: Brasserie, Grand Café, Lunchroom, Restaurant, Broodjeszaak, Dagzaak, Bezorging, Casco pand, Casco horecaruimte, Koffiebar, Lunchcafé
  • Perceel: 240 m2
  • Woning: N.v.t.
  • Huurprijs Registergoed: € 3.750,00 per maand excl. btw
  • Contactpersoon: Patrick Freriks.
  • Telefoonnummer: 06-53223766

Terug naar het overzicht

Omschrijving:

De horecaruimte is casco en kan naar wens worden afgebouwd. Alle elektra en installaties zijn in 2020 vervangen alsmede de gehele begane grond vloer welke in beton is uitgevoerd.
Daarnaast zijn in het gehele pand nieuwe, hardhouten kozijnen geplaatst met HR++ beglazing. Enkel de pui aan de voorzijde is niet vervangen zodat deze naar wens eindgebruiker kan worden aangepast.

Aan de achterzijde is het pand uitgebouwd en is er toegang tot een achtertuin (4 meter diep en 8 meter breed) welke als terras kan worden gebruikt. Tevens zijn aan de achterzijde de ruimtes voor de toiletgroepen voorzien waar de indeling en alle aansluitingen reeds gemaakt zijn.Er is daarnaast toegang tot een kelder van ca. 35 m2 groot welke bijvoorbeeld kan worden gebruikt voor opslag en magazijn.

Het geheel heeft een BVO van 180m2 en een kelder van 35 m. Aan de achterzijde is er toegang tot een tuin/ binnenplaats van 32 m2. en aan de voorzijde is er ruimte voor een terras van 40 m2. De voormelde vierkante meters zijn indicatief waaraan geen rechten kunnen worden ontleend. Het betreft hier geen NEN 2580 meting.

In beginsel wordt het zakelijk gehuurde opgeleverd in een casco staat. Maar pandeigenaar/verhuurder staat open in alle redelijkheid en billijkheid mee te denken!

Ligging:

In het centrum van Helmond in de Kerkstraat ligt deze casco horecaruimte.

Parkeren:

In de directe omgeving kunt u, tegen betaling, parkeren.

Openingstijden:

Zelf te bepalen. De wens ligt er dat er een laagdrempelig horecabedrijf in komt met een overdag- en avondfunctie, doch uitdrukkelijk geen nachtfunctie.

Registergoed:

Het betreft een huurpand met een basis, kale, huurprijs van € 3.750,00 excl. BTW per maand.

Omzet:

Zelf te realiseren.

Extra informatie:

Download de huuressentialia voor meer informatie of bel met ons kantoor!

Locatie:

Kerkstraat 37
5701 PL Helmond, Nederland

Sinds 1972 De horecamakelaar voor Zuid-Oost Nederland