Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

(Eet)café Zaal De Vlierhof in Eindhoven

Specificaties

Gezellig (eet)café met zaal aan het Trudoplein nabij het PSV-stadion en Strijp S te Eindhoven.

 • Advertentie nr: 527
 • Regio: Noord Brabant
 • Adres: Strijpsestraat 182 Eindhoven
 • Type: Cafe, Eetcafe, Zaal
 • Bedrijfsoppervlakte: 246 m2
 • Woning: Bovenwoning aanwezig.
 • Zitplaatsen: Eetcafé 20 zitplaatsen, zaal 50 zitplaatsen en op het terras 35.
 • Vraagprijs Inventaris/Goodwill: € 75.000,00 exclusief Decap orgel
 • Huurprijs Registergoed: Op aanvraag verkrijgbaar
 • Contactpersoon: Patrick Freriks
 • Telefoonnummer: 06-53223766

Terug naar het overzicht

Omschrijving:

Aan het Trudoplein en met een prachtig uitzicht op de Sint-Trudokerk is het karakteristieke pand van (Eet)café Zaal De Vlierhof gelegen. De Vlierhof is een gezellig eetcafé, totaal ca. 250 m2 met een terras van tenminste 50 m2 en een zaal. Entree via voorportaal, direct toegang tot de grote U-vormige bar, met een klein eetgedeelte (ca. 20 zitplaatsen) en rookruimte. Voorbij de bar het grote zitgedeelte, met als blikvanger een uniek zelfspelend Decap-orgel (eventueel ter overname). In ruime opstelling staan hier momenteel een 8-tal tafels, een biljart en enkele hoge tafels. Dit gedeelte is ook zeer geschikt voor feesten en partijen, want het is met een houten wand af te scheiden van de bar. Er is tevens een ruime keuken aanwezig, voldoende opslagmogelijkheden en boven de zaak nog een ruime bedrijfswoning. Vanwege de ruime opzet van het bedrijf, het zonnige terras en de grote keuken leent deze locatie zich uitstekend voor allerlei formules waarbij de combinatie eten/drinken gezocht wordt. Het object ligt zeer nabij het PSV stadion en Strijp S, derhalve een bijzonder interessante locatie.

Indeling:
Aan de voorzijde van het pand vindt men een gezellig terras met prachtig uitzicht op de Sint-Trudo kerk. In het cafégedeelte is in het midden een grote bar met u-vorm gesitueerd. Aan de raamzijde is een voormalige rookruimte en naast deze ruimte bevindt zich de verkoopruimte met ca. 20 zitplaatsen in ruime opstelling.

De ruime zaal bestaat uit een een ruime verkoopruimte, een biljartruimte en natuurlijk het podium met daarachter een opbergruimte. Aan de linkerkant van het gehuurde is een ruime keuken met opslag en spoelkeuken gelegen. Boven het gehuurde bevindt zich de woning. Via de keuken komt u in de kelder van ca. 26m2.
Oppervlakte
Kelder: 26 m2
Verkoopruimte: 77 m2
Zaal: 95 m2
Keuken incl. berging: 31 m2
Spoelkeuken: 21 m2
Totaal oppervlak begane grond: 246 m2

Boven het cafégedeelte bevindt zich een woning voorzien van woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, badkamer en een grote hal.

DeCap Orgel
In de zaal staat een uniek computer gestuurd zelf spelend Decap Orgel.
Origineel Belgisch elektrisch dansorgel “DECAP” Albert Decap: Eminent (Holland) Accordeon: Crucianelli (Italy) Amplific: Hemo(USA) Soundgraftsmen 750 watt Sound: 8 full range high power (UK) 100 watt fane speakers. Control: Aire churchorgan Factory Laukhof (Germany)
Hoogte: 3 meter
Diepte: 3 meter
2 wielen, 100 nummer (+- 4 uur muziek)
Voor de geïnteresseerde is dit orgel ook apart te koop voor € 17.500,00 excl. BTW

 

Ligging:

Nabij het PSV stadion en Strijp S.

Parkeren:

Op het Trudoplein is parkeren gratis.

Personeel:

Er is geen overname van personeel.

Verplichtingen:

Heineken uit hoofde van bruikleenovereenkomst.

Openingstijden:

Maandag: Geopend van 11:30 tot 01:00 Dinsdag: Gesloten Woensdag: Geopend van 11:30 tot 01:00 Donderdag: Geopend van 11:30 tot 02:00 Vrijdag: Geopend van 11:30 tot 02:00 Zaterdag: Geopend van 14:00 tot 02:00 Zondag: Geopend van 14:00 tot 02:00

Registergoed:

Huurpand met onzelfstandige bovenwoning.

Omzet:

Op aanvraag.

Locatie:

Strijpsestraat 182
5616 GW Eindhoven, Nederland

Sinds 1972 De horecamakelaar voor Zuid-Oost Nederland