Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Grand Café Brasserie La Gare te Reusel

Specificaties

Grand Café Brasserie en terras met bovenwoning in verhuurde staat gelegen in een uitgaansstraat in het centrum van Reusel naast het busstation en nabij het winkelcentrum.

 • Advertentie nr: 591
 • Regio: Noord Brabant
 • Adres: Wilhelminalaan 46 Reusel
 • Type: Beleggingspand, Brasserie, Cafe, Danscafe, Grand Café, Horecapand, Lunchroom, Restaurant
 • Perceel: 416 m2
 • Verdiepingen: 2
 • Woning: Op de 1e en verdieping bevindt zich een appartement met 3 kamers en gemeenschappelijke woonkamer, keuken en sanitaire voorzieningen en op de 2e verdieping bevindt zich een appartement met 4 kamers en gemeenschappelijk woonkamer, keuken en sanitaire voorzieningen welke thans middels kamerhuur zijn verhuurd.
 • Zitplaatsen: Grand Café Brasserie: 120 Cafetaria: 12 Terras: 135
 • Vraagprijs Inventaris/Goodwill: Op aanvraag verkrijgbaar
 • Vraagprijs Registergoed: Op aanvraag verkrijgbaar
 • Huurprijs Registergoed: Op aanvraag verkrijgbaar
 • Contactpersoon: Ries Wijnen
 • Telefoonnummer: 06-22472577

Terug naar het overzicht

Omschrijving:

Grand Café Brasserie La Gare kent al een lange historie is gevestigd in een schitterend pand uit 1900.  Zowel in de winter als in de zomer is het goed toeven bij La Gare. In het Grand Café kun je onder andere terecht voor een gezellig avondje stappen met vrienden, een potje darten of een gezelschapspelletje spelen. Tijdens de zomermaanden beschikt de zaak over een ruim terras waar het in het zonnetje heerlijk genieten is van o.a. een heerlijk speciaal biertje uit de uitgebreide biercollectie van La Gare. Mocht het wat kouder zijn dan kun je plaatsnemen op het verwarmde terras onder de overkapping. De brasserie kent zowel een lunch- als dinerkaart.  Tevens staat La Gare bekend om de haar “High Times” waarbij je kunt kiezen uit een arrangement met een proeverij van speciaal bieren, wijnen, of cocktails in combinatie met diverse hapjes of een high tea. Verder biedt La Gare ook een snackhoek, waar je een frietje met een lekkere snack kunt halen. Ook de jaarlijkse kermis wordt hier nog goed gevierd. Al met al een divers horecabedrijf met vele mogelijkheden uitermate geschikt voor een horeca echtpaar of duo. Voor dit mooie bedrijf zijn wij op zoek naar serieuze en kapitaalkrachtige kandidaten met voldoende horecaervaring. Voor een eerste indruk kunt u ook even kijken op www.la-gare.nl

 

Ligging:

Gelegen op een hoek- en zichtlocatie in een uitgaansstraat in het centrum van Reusel naast het busstation en nabij het winkelcentrum.

Parkeren:

Achter het naastgelegen busstation is voldoende gratis openbare parkeergelegenheid aanwezig.

Personeel:

Op het bedrijf rusten een aantal personele verplichtingen welke bespreekbaar zijn in een persoonlijk gesprek.

Inventaris/Goodwill:

Het betreft hier een complete en goed onderhouden inventaris. Een inventarislijst is opgemaakt en op aanvraag verkrijgbaar. De vraagprijs van de inventaris/goodwill is op aanvraag verkrijgbaar.

Verplichtingen:

Op het bedrijf rusten verplichtingen welke bespreekbaar zijn in een persoonlijk gesprek.

Openingstijden:

Woensdag, donderdag en zondag van 12.00 - 01.00 uur. Vrijdag en zaterdag van 12.00 - 02.00 uur. Maandag en dinsdag gesloten. Verruiming van de openingsdagen en tijden is mogelijk conform de APV van de gemeente Reusel - de Mierden.

Registergoed:

Het bedrijfsmatige registergoed beschikt op de begane grond over een brasserie/grand café, cafetaria, dames-, heren- en invalidetoilettengroep, kelder, keuken en voldoende magazijnruimte. Op de 1e verdieping bevindt zich nog een vide met een kantoorruimte. Op 1e en 2e verdieping bevindt zich een bovenwoning met eigen entree en opgang vanaf de begane grond. Het bedrijfsmatige onroerend goed inclusief de bovenwoning op de 1e en 2e verdieping welke middels kamerhuur zijn verhuurd wordt in beginsel te koop aangeboden. Huur van alleen het bedrijfsmatige gedeelte van het registergoed is bespreekbaar bij verkoper bij een geschikte kandidaat. Zowel de vraagprijs bij verkoop van het totale registergoed als de huurprijs van van alleen het bedrijfsmatige gedeelte van het registergoed is op aanvraag verkrijgbaar. Bij huur van het bedrijfsmatige gedeelte van het registergoed kan er geen recht van koop worden bedongen door huurder, daar het totale registergoed inclusief bovenwoning dan in verhuurde staat verkocht zal gaan worden aan een belegger.

Omzet:

Omzetcijfers zijn bespreekbaar in een persoonlijk gesprek.

Locatie:

Wilhelminalaan 46
5541 CX Reusel, Nederland

Sinds 1972 De horecamakelaar voor Zuid-Oost Nederland