Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Horecaconcept op perfecte lokatie in de Achterhoek.

Specificaties

  • Advertentie nr: 664
  • Regio: Gelderland
  • Adres: Rijksweg 226 Gaanderen
  • Type: Beleggingspand, Brasserie, Cafe, Danscafe, Eetcafe, Grand Café, Horecapand, Pannenkoekenrestaurant, Partycentrum, Restaurant, Zaal, Feestzalen
  • Woning: Boven het bedrijf bevindt zich een ruime bovenwoning van circa 160 m2 met; een hal met wc, een woonkamer, drie slaapkamers, een kantoor en een badkamer met douche en ligbad. Vanuit de woning is er toegang tot een dakterras van circa18 m2.
  • Contactpersoon: Cees Rosendaal
  • Telefoonnummer: 06-11888835.

Terug naar het overzicht

Omschrijving:

Café & Zalencentrum Hartjes is een laagdrempelig horecaconcept. Het is een gezellige zaak, opgebouwd in drie voormalige woonhuizen. De uitstraling is laagdrempelig met een degelijke inrichting. Het interieur is traditioneel en goed onderhouden. Met een biljartzaal, kleine zaal, grote zaal en een gezellige nostalgische kroeg, is Hartjes een plek bij uitstek voor feesten en partijen, bruiloften en vergaderingen.

Ligging:

Op een zichtlokatie in het centrum van Gaanderen aan de doorgaande weg naar Doetinchem en Terborg. Gaanderen is een dorp in de gemeente Doetinchem, gelegen in de provincie Gelderland.

Parkeren:

Parkeermogelijkheden zijn er genoeg en tot op heden zijn deze vrij van parkeerheffingen.

Personeel:

N.v.t.

Inventaris/Goodwill:

Een inventarislijst is op aanvraag verkrijgbaar.

Registergoed:

Kooppand met bovenwoning. De totale vraagprijs voor het onroerend goed, inventaris/goodwill en handelsnaam is op aanvraag verkrijgbaar.

Omzet:

Op aanvraag.

Sinds 1972 De horecamakelaar voor Zuid-Oost Nederland