Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Hoge Omzet Brasserie Hotel in Belgisch Limburg

Sterk verlaagde vraagprijs

Specificaties

Restaurant, familiehotel op toeristische lokatie in Lommel (België). Omzetindicatie tussen €750.000,00 en € 1.000.000,00!

  • Advertentie nr: 344
  • Regio: België
  • Adres: Kanaalstraat 91 Lommel Broek (Belgie)
  • Type: Eetcafe, Hotel, Lunchroom, Restaurant
  • Woning: Als nieuwe eigenaar kunt u intrek nemen in de privéwoning die boven het bedrijf is gelegen. Deze woning beschikt over 3 slaapkamers, een badkamer en een leef- en eetruimte.
  • Vraagprijs Registergoed: All in vraagprijs bedraagt € 700.000,00 k.k.
  • Huurprijs Registergoed: € 3.000,00 per maand met kooprecht onroerend goed
  • Contactpersoon: Patrick Freriks
  • Telefoonnummer: 06-53223766

Terug naar het overzicht

Omschrijving:

Het hotel telt 7, compleet en netjes ingerichte ruime “familie”kamers, voorzien van zithoek, WiFi, telefoon en televisie en te boeken op basis van Logies, LO, HP of als arrangement in combinatie met diverse wandel- en/of fietsroutes. Hotelgasten kunnen de auto parkeren op eigen parking.

Restaurant Lommelbroek telt ca. 100 zitplaatsen en de brasserie beschikt daarbij nog over een magnifiek terras en twee veranda’s, waar nog eens 150 gasten kunnen plaatsnemen.

Het terras aan de voorzijde beschikt over een luifel over de gehele breedte van het terras, welke in koude tijden geheel gesloten kan worden en hierdoor in z’n geheel bij het restaurant getrokken wordt.

Het interieur van dit Taverne – Restaurant is klassiek, tijdloos en is onlangs nog opgefrist.

De compleet ingerichte bedrijfskeuken is voorzien van alle noodzakelijke apparatuur en infrastructuur.

Het betreft een kooppand.

Ligging:

Hotel-Brasserie Lommel Broek is gelegen in het Limburgse Lommel, net over de grens bij Valkenswaard. Dit mooi super renderend bedrijf is gelegen op een schitterende locatie nabij een knooppunt van wandelpaden en fietsroutes in een groenrijke omgeving. Het pand is eveneens gelegen aan het water waar tientallen boten “voor de deur” kunnen aanmeren, en is daarom de ideale uitvalsbasis voor- of na ’n tochtje in de natuur. Ook is Hotel-Brasserie Lommelbroek zeer geschikt voor een overnachting na een feestje en/of om heerlijk te dineren. Net als voor de hotelgasten zijn er voor de restaurantbezoekers eveneens ruime parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig. De oplaadunit voor elektrische fietsen is zeker een extra service die de eigenaar aan de gasten aanbiedt.

Parkeren:

op eigen terrein

Verplichtingen:

De exploitatie is vrij van verplichtingen.

Registergoed:

Als nieuwe eigenaar kunt u intrek nemen in de privéwoning die boven het bedrijf is gelegen. Deze woning beschikt over 3 slaapkamers, een badkamer en een leef- en eetruimte. Sterk verlaagde vraagprijs voor het registergoed, inventaris en goodwill bedraagt € 700.000,00 k.k.

Omzet:

Omzetindicatie tussen €750.000,00 en € 1.000.000,00.

Sinds 1972 De horecamakelaar voor Zuid-Oost Nederland