Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Restaria met topomzet regio Eindhoven/De Kempen

Sterk verlaagde vraagprijs

Specificaties

Restaria met topomzet in dorp regio Eindhoven/De Kempen.

  • Advertentie nr: 621
  • Regio: Noord Brabant
  • Adres: Nieuwstraat 18 Hapert
  • Type: Cafetaria, Restaria
  • Woning: Er is geen woonruimte aanwezig.
  • Zitplaatsen: Restaria: 72, Terras: 48
  • Vraagprijs Inventaris/Goodwill: € 200.000,00
  • Huurprijs Registergoed: Op aanvraag verkrijgbaar
  • Contactpersoon: Ries Wijnen
  • Telefoonnummer: 06-22472577

Terug naar het overzicht

Omschrijving:

Restaria Het Smulhuis is een prachtige restaria welke al een lange historie kent en over een goede naam en reputatie beschikt. Bij deze zaak staan kwaliteit, gastvrijheid en service hoog in het vaandel. De gast kan hier genieten van o.a. verse friet, snacks, burgers, vers belegde broodjes of een 3 gangen-menu.  Restaria Het Smulhuis is een restaria met een luxueuze uitstraling met goed onderhouden inventaris en professionele apparatuur. De zaak is sinds 2019 aangesloten bij de soft franchise formule “Restaria” (www.restaria.nl) van Horecagroothandel Bidfood waarbij de reguliere cafetaria en het eetcafé dichter bij elkaar zijn gebracht met een unieke doordachte formule. Gemak, puur, genieten en smaak zijn de kernwoorden van “Restaria” die van ‘bron tot bord’ bijdragen aan de duurzaamheid van deze formule. De formule kan worden voortgezet maar is geen verplichting. Al met al een prachtig bedrijf dat instapklaar is!  In verband met drukte van meerdere zaken van verkoper mogen wij u deze zaak nu aanbieden tegen een sterk verlaagde vraagprijs!

Ligging:

Op een zichtlocatie aan een doorgaande in de dorpskern van Hapert, een kerkdorp van de gemeente Bladel onder de rook van Eindhoven richting de Belgische grens.

Parkeren:

Voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Inventaris/Goodwill:

Een inventarislijst is opgemaakt en op verzoek verkrijgbaar. De vraagprijs voor de inventaris/goodwill is sterk verlaagd naar € 200.000,00.

Openingstijden:

Dinsdag t/m zondag van 12.00 - 20.00 uur. Maandag gesloten

Registergoed:

Het betref hier de huur van de bedrijfsruimte op de begane grond inclusief terras en achtergelegen schuur voor opslagruimte. Er is geen woonruimte aanwezig. Huurder/exploitant verkrijgt een huurovereenkomst op eigen naam op basis van 5 jaren met telkens 5 optiejaren. De aanvangshuurprijs bedraagt € 3.333,33 excl. btw per maand.

Omzet:

Netto omzetindicatie tussen € 600.000,00 en € 700.000,00 op jaarbasis.

Locatie:

Nieuwstraat 18
5527 AT Hapert , Nederland

Sinds 1972 De horecamakelaar voor Zuid-Oost Nederland