Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Restaria ’t Pelmke te Meijel

Ter overname aangeboden

Specificaties

  • Advertentie nr: 630
  • Regio: Limburg
  • Adres: Kalisstraat 4a Meijel
  • Type: Cafetaria, Restaria
  • Woning: N.v.t.
  • Zitplaatsen: Ca. 40 zitplaatsen binnen en op het terras buiten 16 zitplaatsen.
  • Vraagprijs Inventaris/Goodwill: € 198.000,00.
  • Huurprijs Registergoed: Ca. € 2.200,00 niet met BTW geopteerd.
  • Contactpersoon: Patrick Freriks
  • Telefoonnummer: 06-53223766

Terug naar het overzicht

Omschrijving:

Restaria ’t Pelmke is een cafetaria welke al méér dan 35 jaar een begrip in de regio is , met een uitstekende naamsbekendheid. Het betreft een traditionele cafetaria (restaria) zonder dat er enige verplichtingen op rusten!

Binnen bevindt zich een gescheiden toilettengroep zodat de locatie ook kan voldoen aan de Drank- en Horecawet. Aan de achterzijde kan het bedrijf de leveringen ontvangen van de leverancier.

Het hart van de zaak vormt echter de bakwand van Kiremko welke in 2020 nieuw is geplaatst! Daarnaast zijn alle faciliteiten aanwezig zoals softijsmachines, koelwerkbanken, vaatwasser, een grote koel- en vriescel en verdere toebehoren aanwezig. Al met al een bedrijf waar een nieuwe ondernemer voor vele jaren mee vooruit kan.

 

Ligging:

Het bedrijf is gelegen aan de rand van het dorp Meijel. Een peeldorp op de grens van Limburg en Brabant, liggende aan het Nationaal Park De Groote Peel. De bereikbaarheid van de cafetaria is prima te noemen.

Parkeren:

Er zijn meer dan voldoende gratis gemeentelijke parkeermogelijkheden in de directe omgeving.

Personeel:

In het bedrijf werken naast de eigenaresse nog 3 parttimers alsmede enkele oproepkrachten. De man van de eigenaresse werkt minimaal mee op de werkvloer.

Inventaris/Goodwill:

Een inventarislijst met de volledige inventaris is op verzoek verkrijgbaar. De inventaris bevindt zich in een prima staat en wordt uitstekend bijgehouden door de huidige exploitante.

Verplichtingen:

Op het bedrijf rusten geen verplichtingen zoals speelautomaten, leasecontracten, brouwerijcontracten of leveranciersverplichtingen welke een kandidaat koper verplicht is om over te nemen. Uitsluitend één Coca Cola koelkastje staat in bruikleen in het bedrijf. Daarnaast rust er een licentie op de kassa van NTF.

Openingstijden:

Maandag is de sluitingsdag. Dinsdag t/m donderdag geopend van16.30 tot 20.00 uur. Vrijdag van 11.30 tot 13.00 uur en van 16.30 tot 20.00 uur. Zaterdag van12.00 tot 20.00 uur. Zondag van 16.30 tot 21.00 uur.

Registergoed:

De huurprijs bedraagt ca. € 2.200,= per maand, niet met BTW geopteerd. De huurovereenkomst wordt voor de huidige huurders telkens voor 5 jaar verlengd met een jaarlijkse indexering.

Omzet:

Al jarenlang heeft 't Pelmke een stabiele omzet. Voor de serieuze kandidaat liggen de winst- en verliescijfers over afgelopen jaren ter inzage.

Extra informatie:

DOWNLOAD DE BROCHURE VOOR MEER INFORMATIE!

Locatie:

Kalisstraat 4a
5768 CX Meijel, Nederland

Sinds 1972 De horecamakelaar voor Zuid-Oost Nederland