Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Restaurant Triangel te Raamsdonksveer

Specificaties

Restaurant met groot terras, parkeerterrein en bovenwoning op een mooie zichtlocatie te Raamsdonksveer.

 • Advertentie nr: 543
 • Regio: Noord Brabant
 • Adres: Oosterhoutseweg 1 Raamsdonksveer
 • Type: Horecapand, Restaurant
 • Bedrijfsoppervlakte: 170 m2
 • Perceel: 800 m2
 • Bouwjaar: oorspronkelijk 1930
 • Verdiepingen: 1
 • Woning: onzelfstandige bovenwoning.
 • Zitplaatsen: restaurant 65 zitplaatsen, bar 12 zitplaatsen, terras 50 zitplaatsen
 • Vraagprijs Registergoed: € 650.000,00 k.k. inclusief inventaris/goodwill
 • Contactpersoon: Ries Wijnen
 • Telefoonnummer: 06-22472577

Terug naar het overzicht

Omschrijving:

Restaurant Triangel kent al een lange historie en heeft in 2016 haar 40 jarig jubileum gevierd. Sinds 1984 exploiteert de huidige eigenaresse dit horecabedrijf welke haar ouders in 1976 gestart zijn op deze locatie en waar zij al vanaf haar 16 jaar werkzaam is. Daarvoor was het een café. In 1987 is het pand uitgebouwd met een serre en het restaurant biedt thans plaats aan circa 65 gasten. De keuken is voornamelijk Hollands en staat in de weide omgeving onder andere bekend om haar vis- en seizoensgerechten alsmede het stonegrill concept waarbij de gast zelf een vleesgerecht aan tafel bereid op ene verhitte lavasteen. Aan de voorzijde van het pand bevindt zich een schitterend terras (deels op gemeentegrond) welke thans plaats biedt aan 50 gasten waar het in de zomermaanden heerlijk toeven is. Boven het bedrijfsgedeelte bevindt zich nog een nette bovenwoning welke met een interne opgang vanuit het bedrijfsgedeelte bereikbaar is. Al met al een mooie locatie met terras en voldoende parkeergelegenheid zeer geschikt voor een horecakoppel die eveneens boven de zaak kunnen wonen.

Ligging:

Restaurant Triangel is gelegen op een zichtlocatie aan een doorgaande weg richting het centrum van Raamsdonksveer en pal naast de afritten van de snelwegen A59 en A27.

Parkeren:

ca. 20 parkeerplaatsen op eigen perceel middels omheind en verlicht parkeerterrein en ca. 16 gratis openbare parkeerplaatsen aan de overzijde van de weg van het pand op gemeentegrond.

Personeel:

Op het bedrijf rusten een aantal personele verplichtingen welke op aanvraag verkrijgbaar zijn.

Inventaris/Goodwill:

Een inventarislijst is opgemaakt en op aanvraag verkrijgbaar.

Verplichtingen:

Op het bedrijf rusten een aantal verplichtingen welke op aanvraag verkrijgbaar zijn.

Openingstijden:

Maandag; 12.00 - 22.00 uur (lunch en diner) Donderdag en vrijdag: 12.00 - 22.00 uur (lunch en diner) Zaterdag en zondag: 16.00 - 22.00 uur (diner) Dinsdag en woensdag: gesloten

Registergoed:

Het betreft hier kooppand met bovenwoning, terras en parkeerterrein op eigen terrein. De totale gebruiksoppervlakte van het bedrijfsgedeelte op de begane grond bedraagt ca. 170 m2 en van de onzelfstandige woonruimte op de bovenverdieping ca. 85 m2. De perceeloppervlakte bedraagt 800 m2.

Omzet:

Omzetcijfers zijn op aanvraag verkrijgbaar. De omzet wordt door de huidige exploitant gegeneerd in 5 dagen met circa 42 openingsuren. Tevens is de zaak circa 4 weken per jaar gesloten wegens vakantie. De omzet is nog zeker uit te breiden door verruiming van de openingsdagen en tijden.

Locatie:

Oosterhoutseweg 1
4941 WX Raamsdonksveer, Nederland

Sinds 1972 De horecamakelaar voor Zuid-Oost Nederland