Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

’t Haantje te Neede

Onder voorbehoud verkocht

Specificaties

Partycentrum 't Haantje te Neede te koop.

  • Advertentie nr: 376
  • Regio: Gelderland
  • Adres: Borculoseweg 111 Neede
  • Type: Cafe, Grand Café, Overig, Pannenkoekenrestaurant, Restaurant
  • Perceel: 2.723 m2 m2
  • Woning: Een bovenwoning is aanwezig.
  • Vraagprijs Registergoed: € 259.000,00 k.k.
  • Huurprijs Registergoed: € 30.000,00
  • Contactpersoon: Leo ter Voert
  • Telefoonnummer: 0493-441200

Terug naar het overzicht

Omschrijving:

Door de vier kegelbanen, die bij de Twentsche Kegelbond alom bekend zijn, biedt ‘t Haantje de mogelijkheid tot kegelen voor veel verenigingen.
Uiteraard zijn de banen zo ingericht dat er ook gekegeld kan worden als je geen lid bent van een vereniging.

Ook staan de deuren open voor diverse andere verenigingen zoals voor: darters, biljarters, dansgroepen, toneelvereniging, beleggingsclubs en de klootschietvereniging.

Veel bedrijven in Neede en omgeving, zoals o.a. Borculo, Eibergen en Haaksbergen maken gebruik van de diverse vergaderfaciliteiten.

Naast de faciliteiten omtrent verenigingen, zakelijke bijeenkomsten en feesten/partijen is ’t Haantje ook geschikt om heerlijk uit eten te gaan. Er is een groot (diner)café en een gezellig restaurant gedeelte binnen het gebouw.

Niet alleen bij ’t Haantje eten is een mogelijkheid, ’t Haantje verzorgt ook cateringen. zoals u dat graag wilt. Ook is het aangesloten bij Thuisbezorgd.nl en biedt de ouderen in de gemeente Berkelland en omstreken zoals o.a. in: Neede, Eibergen, Borculo, Rekken, Geesteren en Haaksbergen de mogelijkheid tot iedere dag vers en warm eten. Het eten wordt iedere dag vers bereid en warm bezorgd bij de mensen, 2 keer per dag, 7 dagen per week.

De grote zaal biedt vele mogelijkheden m.b.t. feesten, koffietafels etc. De zaal is flexibel in te delen, heeft een dansvloer, dartbanen en beschikt over goede microfoonaansluiting met geluid dat via een ringleiding wordt verspreidt. Ook bands kunnen eenvoudig hun spullen neerzetten en er een knalfeest van maken.

De keuken is groot en ruim en beschikt over alle faciliteiten die het maar nodig heeft. De keuken is zo gemaakt dat er zeker capaciteit is voor 100 man a la carte eten en daarnaast nog ruimte is voor catering.

Ligging:

Nabij het centrum van Neede bevindt zalencentrum ’t Haantje zich. Achter deze lokatie ligt een grote parkeerplaats met 40 parkeerplaatsen.

Parkeren:

Meer dan voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.

Personeel:

N.v.t.

Verplichtingen:

N.v.t.

Openingstijden:

Thans is het gesloten.

Registergoed:

De sterk verlaagde vraagprijs bedraagt € 259.000,00 k.k. Eventueel is het pand ook te huur. Mail ons voor de huurcondities. Een bovenwoning is aanwezig. Totale perceelsoppervlakte is ca. 2.700 m2

Omzet:

N.v.t.

Locatie:

Borculoseweg 111
7161 GV Neede, Nederland

Sinds 1972 De horecamakelaar voor Zuid-Oost Nederland