Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Te huur: (semi) dagzaak op A1 lokatie centrum Valkenswaard.

Te koop/Te huur

Specificaties

(Semi) dagzaak, A1 lokatie centrum Valkenswaard.

  • Advertentie nr: 565
  • Regio: Noord Brabant
  • Adres: Markt 49 Valkenswaard
  • Type: Brasserie, Cafe, Eetcafe, Grand Café, Lunchroom, Broodjeszaak, Dagzaak
  • Woning: N.v.t.
  • Huurprijs Registergoed: € 2.100,00 per maand excl. BTW
  • Contactpersoon: Patrick Freriks
  • Telefoonnummer: 0641390300

Terug naar het overzicht

Omschrijving:

De horecaruimte is bij benadering ca 95 m² traditioneel gerealiseerd middels geïsoleerde spouwmuren, tegelvloer, stucwerkwanden en nieuw te realiseren plafond. De voorzijde is voorzien van 4 glazen deuren inclusief dubbele openslaande deur. Het terras heeft zicht op de Markt aan voorzijde, waarbij ook de mogelijkheid bestaat dat er een serre geplaatst kan worden (in overleg pandeigenaar met verdiscontering van de kosten).

Achterin de zaak zijn de toiletgroepen alsmede de keuken. Buiten, aan de voorzijde van het pand, is het terras gelegen. Tevens bestaat de mogelijkheid om aan voorzijde een serre aan het pand te bouwen welke toestemming volgens opgave mondeling al is verstrekt.

Dit pand is dus uitermate geschikt voor diverse horecaformules, waarbij de verhuurders de wens hebben uitgesproken dat er geen café wordt gerealiseerd met hardere achtergrondmuziek. Ideaal zou zijn een dagzaak, broodjeszaak, ijssalon, lunchroom, fastfoodconcept of brasserie.

Ligging:

Het voormalige café aan de Markt 49 is super gesitueerd in hartje centrum van Valkenswaard. Voorheen was dit een bekend café met verkoop van broodjes, met een aantrekkingskracht vanuit de hele regio.

Personeel:

N.v.t.

Inventaris/Goodwill:

De beperkte inventaris welke thans aanwezig is in het gehuurde, wordt gratis overgedragen aan huurder. De tapfaciliteiten met buffetkoelingen staan in bruikleen van Ab-Inbev in het pand, maar kunnen indien gewenst worden verwijderd.

Verplichtingen:

Op deze locatie rusten geen verplichtingen welke een nieuwe huurder over moet nemen.

Openingstijden:

Thans gesloten. Door een nieuwe exploitant zijn de openingstijden zelf in te richten rekening houdende met de richtlijnen aangegeven door de gemeente Valkenswaard.

Registergoed:

Een nieuwe exploitant wordt een nieuwe huurovereenkomst aangeboden voor uitsluitend de begane grond, met in beginsel een huur van € 2.100,00 excl. BTW per maand. De pandeigenaren hebben aangegeven dat ze open staan om in gesprek te gaan met een nieuwe huurder. Het registergoed wordt per datum van 01 september 2021 leeg opgeleverd. Indien de huurder echter eerder wil, bestaat de mogelijkheid om eerder te beginnen, alles in goed onderling overleg met de verhuurder.

Omzet:

Het bedrijf is gesloten.

Locatie:

Markt 49
5554 CA Valkenswaard, Nederland

Sinds 1972 De horecamakelaar voor Zuid-Oost Nederland