Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Te koop: onroerend goed centrum Helmond!

Specificaties

Te koop: onroerend goed midden in het centrum van Helmond.

  • Advertentie nr: 586
  • Regio: Noord Brabant
  • Adres: Markt 40-40a Helmond
  • Type: Beleggingspand, Brasserie, Cafe, Danscafe, Eetcafe, Grand Café, Horecapand, Lunchroom, Pannenkoekenrestaurant, Pizzeria, Restaurant, Afhaalrestaurant, Dagzaak
  • Woning: De woning heeft een aparte opgang met op de eerste verdieping 1 woonkamer met ruim dakterras, 1 slaapkamer en een summiere keuken. De tweede verdieping bestaat uit: een grotere ruimte, een slaapkamer en een badkamer. Wij verwijzen u naar de plattegrond tekeningen.
  • Contactpersoon: Patrick Freriks
  • Telefoonnummer: 06-53223766

Terug naar het overzicht

Omschrijving:

Het betreft een in 1905 gebouwd registergoed met aan de voorzijde een gemeentelijke monumentale status. De voorgevel is prachtig met veel karakteristieke eigenschappen. Het pand bevindt zich op een perceel welke 247m² groot is en welke nagenoeg helemaal bebouwd is. De binnenzijde heeft ca 205 m² bruikbare meters. Ook is er een kelder aanwezig in het registergoed.

Aan de achterzijde bevindt zich een recht van overpad welke gebruikt kan worden als ontsluiting/nooduitgang.

Aan de voorzijde van het pand bevindt zich een openslaande pui zodat er een goed contact is met het terras welke op aanvraag van een nieuwe exploitant gebruik van kan worden gemaakt op basis van precario. Ook is aan de voorzijde een enkele deur welke in een portaal uitkomt met toegang tot de woning alsmede naar het horecagedeelte (beide deuren zijn separaat af te sluiten). Volgens opgave is het horecagedeelte destijds akoestisch aangepakt t.b.v. een eetcafé/restaurant.

Ligging:

Dit onroerend goed is centraal gelegen op een goede horecastand op de Markt in de plaats Helmond. Tot de directe belendingen van het object behoren soortgelijke horeca met bovenwoning, winkels en openbare weg.

Parkeren:

Er zijn geen parkeerplaatsen op eigen terrein maar in de directe omgeving zijn volop betaalde parkeerplaatsen aanwezig. Een parkeergarage is op loopafstand.

Personeel:

N.v.t.

Inventaris/Goodwill:

N.v.t.

Verplichtingen:

N.v.t.

Openingstijden:

N.v.t.

Registergoed:

De vraagprijs voor het onroerend goed bedraagt € 600.000,00 k.k.

Omzet:

N.v.t.

Sinds 1972 De horecamakelaar voor Zuid-Oost Nederland