Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Verhuurd horecapand met woning te Kelpen-Oler

Specificaties

Verhuurd beleggingspand (horecapand met woning) te Kelpen-Oler.

 • Advertentie nr: 546
 • Regio: Limburg
 • Adres: Grathemerweg 48-48A-48B Kelpen-Oler
 • Type: Beleggingspand
 • Bedrijfsoppervlakte: 271 m2
 • Perceel: 678 m2
 • Bouwjaar: oorspronkelijk 1935
 • Verdiepingen: 2
 • Woning: Bovenwoning met eigen opgang.
 • Vraagprijs Registergoed: Download de brochure hieronder
 • Huurprijs Inventaris: Dowload de brochure hieronder
 • Huurprijs Registergoed: Download de brochure hieronder
 • Contactpersoon: Patrick Freriks
 • Telefoonnummer: 06-53223766

Terug naar het overzicht

Omschrijving:

Het beleggingsobject betreft een verhuurd geschakeld/half vrijstaande pand welke bestaat uit een (eet-)café  met bovenwoning met separate opgang. Daarnaast bevindt zich aan de achterzijde een voormalig servicepunt met aparte entree en eigen huisnummer (nr. 48B). Naast het registergoed heeft de pandeigenaar c.q. verkoper ook een gedeelte van de bedrijfsinventaris verhuurd aan de huidige huurders c.q. exploitanten.

Het (eet-)café (nr. 48) op de begane grond beschikt over cafégedeelte met bar en spelletjesruimte aan de voorzijde en aansluitend een middels separaat af te sluiten demontabele schuifmuur zaal/biljartruimte aan de achterzijde. Aan de achterzijde bevinden zich de (voormalige) serviceruimte alsmede een barbecueruimte. Centraal gelegen bevinden zich de keurig nette gescheiden dames-, heren- en invalidentoilettengroep. Tenslotte is er een semi professionele  bedrijfskeuken aanwezig en een separate ruimte voor koelingen en afwas aanwezig. Aan de zijkant van het pand is mooie massieve overkapping gerealiseerd ten behoeve van een overdekt terras. Ook zijn er voldoende terrasmogelijkheden aan de voorzijde van het pand.

De bovenwoning (nr. 48A) is te bereiken middels een eigen opgang met voordeur vanaf de begane grond. Op de eerste verdieping van de woning bevinden zich twee slaapkamers, meerdere vaste opbergkasten, een toilet, een doucheruimte met vaste wastafel, een keuken, een ruime woonkamer alsmede een groot dakterras. Middels een vaste trap is 2e verdieping bereikbaar welke beschikt over een ruime slaapkamer met dakkapel alsmede een grote zolderruimte.

Volgens de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG) van het Kadaster zijn de volgende gebruiksoppervlakten bekend:

Grathemerweg 48: 248 m2 (horeca), Grathemerweg 48A: 134 m2 (bovenwoning) en Grathemerweg 48B: 23 m2 (voormalig servicepunt, bijeenkomstfunctie)

Kadastrale gegevens: gemeente Grathem, sectie E, nummer 480, groot 510 m2 en Grathem, sectie E nummer 500, groot 168 m2 (parkeerterrein).

Bestemmingsplan: op het onderhavige perceel is het bestemmingsplan “Woonkernen Leudal 2017” van toepassing welke onherroepelijk is vastgesteld op 14 november 2017. Het betreft hier een enkelbestemming “horeca” met specifieke functieaanduiding “horeca van categorie 2, specifieke vorm van detailhandel-servicepunt en wonen en bebouwingspercentage van maximaal 90%.

Het gehele pand (inclusief een gedeelte van de inventaris) is sinds 1 januari 2014  middels een huurovereenkomst verhuurd op basis van een huurperiode van 10 jaar met telkens een optieperiode van 5 jaar.  Zowel voor het bedrijfsgedeelte als de woning is een huurwaarborg afgegeven door huurder.

 

Ligging:

Het registergoed is gelegen aan een doorgaande weg naast de kerk in Kelpen-Oler, een kerkdorp van de gemeente Leudal.

Parkeren:

Het pand beschikt over parkeerfaciliteiten op eigen perceel. Daarnaast zijn er in directe omgeving voldoende gratis openbare parkeerplaatsen aanwezig.

Inventaris/Goodwill:

Een groot gedeelte van de bedrijfsinventaris is in eigendom van de pandeigenaar c.q. verkoper en behoort tot het gehuurde waarvan een inventarislijst beschikbaar is.

Registergoed:

Het betreft hier een registergoed in verhuurde staat bestaande uit een (horeca-)bedrijfsruimte op de begane grond en een woonruimte op de 1e en 2e verdieping. Het registergoed wordt u als beleggingspand te koop aangeboden. Voor zowel de vraagprijs van het registergoed alsmede de huuropbrengsten kunt u hierboven de brochure downloaden of contact opnemen met bovenstaand contactpersoon.

Locatie:

Grathemerweg 48-48A-48B
6037 RP Kelpen-Oler, Nederland

Sinds 1972 De horecamakelaar voor Zuid-Oost Nederland