Aanbod

Vorige paginaPagina printen | Download de brochure

Gasterij de Merode te Spoordonk (Oirschot)


Object kenmerk

475

Object status

Ter overname aangeboden

Provincie

Noord Brabant

Soort

Restaurant Lunchroom Eetcafe Cafetaria Cafe Overig

Locatie

Spoordonkseweg 89, 5688 KC Spoordonk (Oirschot)

Ligging

gelegen op een zichtlocatie aan de doorgaande weg van Oirschot naar Moergestel in de dorpskern van Spoordonk, een kerkdorp van de gemeente Oirschot.

Omschrijving

Goed renderend horecabedrijf waar de inwoners van de gemeente Oirschot en omgeving, fietsers en toeristen de weg goed weten te vinden. Gasterij de Merode kent al een lange historie. Het bedrijf is ruim van opzet en beschikt over een schitterende serre, een knus bruin café met biljart, een afhaalcafetaria en een sfeervolle feestzaal. In de serre welke plaats biedt aan circa 40 gasten kan de gast heerlijk genieten van betaalbare gerechten van de Nederlandse menukaart. Buiten in de zomermaanden op het zonovergoten terras kunnen circa 70 personen plaatsnemen welke tevens is gelegen aan de bekende "La Trappe" fietsroute. Aan parkeergelegenheid geen gebrek, want er kan geparkeerd worden op eigen terrein. De bedrijfskeuken en cafetaria is voorzien van goede apparatuur en de inventaris verkeert nagenoeg in een prima conditie. Het bedrijf is dan ook instap klaar voor de betere ondernemer en klaar voor de komende jaren. Op de bovenverdieping bevindt zich de bedrijfswoning welke beschikt over drie slaapkamers, woonkamer en badkamer.

Omzet

Prima omzetten en resultaat welke nog steeds stijgende zijn. Omzetcijfers zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Inventaris/Goodwill

Een inventarislijst is opgemaakt en op verzoek verkrijgbaar. De vraagprijs van de inventaris/goodwill is op aanvraag verkrijgbaar.

Verplichtingen

Er rusten een aantal verplichtingen op het bedrijf welke in een persoonlijk gesprek verkrijgbaar zijn.

Registergoed

Het betreft hier een ruim huurpand met bovenwoning en parkeergelegenheid op eigen terrein. De bovenwoning beschikt over drie slaapkamers, woonkamer en badkamer. De huurprijs is op aanvraag verkrijgbaar.

Prijs

Op aanvraag verkrijgbaar

Contactpersoon

Ries Wijnen tel. 06-22472577